Ki akar barátkozni? Aki nem akar az ne írjon. A nők kíméljenek!
Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 16:26
1/20 anonim válasza:
És egy kutya az írhat?
2022. okt. 29. 17:01
2/20 A kérdező kommentje:
Szeretem a kutyákat. A kutyák írhatnak és beszélhetünk kutyás dolgokról.
2022. okt. 29. 17:03
3/20 anonim válasza:
"nők kíméljenek"
Van egy olyan érzésem, hogy ez a veszély nem gyakran áll fenn.
2022. okt. 29. 17:11
4/20 anonim válasza:
Akar a halál barátkozni egy láncfűrészes gyilkossal!
2022. okt. 29. 17:37
5/20 anonim válasza:
Mi bajod a nőkkel?
2022. okt. 29. 17:48
6/20 anonim válasza:
Miért nem akarnak veled dugni?
2022. okt. 29. 18:05
7/20 anonim válasza:
Egy láncfűrészes gyilkossal? Most kihagynám, köszi!
2022. okt. 29. 18:07
8/20 A kérdező kommentje:
Általános iskolás korom óta csúfoltak a lányok a külsőm miatt, gimnázium nekem olyan szenvedés volt, mintha a sitten rohadtam volna 4 évet. Aztán 30 éves koromig szűz voltam, csak, mert senki nem írt a neten vissza, meg élőben sem sikerült az ismerkedés, kapcsolat kialakítás. Sokáig tiszteltem a nőket ezek ellenére fiatalabb koromban, bár sok negatív beszólást kaptam a külsőmre. Aztán volt mikor gyűlöltem a nőket, de már gyűlölni sem gyűlölöm őket, de barátkozni meg nem akarok nőkkel. Barátkozni mindig csak férfiakkal szerettem.
2022. okt. 29. 18:10
9/20 anonim válasza:
10-es attól hogy neked interneten nem sikerült még semmi ne állíts már a kérdezőnek hülyeséget. Igenis lehet a neten barátkozni, akár kapcsolatot is találni, az hogy ez neked nem sikerült attól még lehetséges.
2022. okt. 29. 18:23
10/20 A kérdező kommentje:
A felhasználó nevem onnan jött, hogy korábban voltak fiúk, férfiak, akik szemétkedtek velem, voltak kik fizikailag is bántalmaztak. Az életben sosem találtam a helyemet, az a baj, hogy gimnáziumban sem csak a lányok aláztak meg, hanem fiúk is bántottak. Ezért legszívesebben megölném ezt a pár srácot bosszúból, de mivel nem akarok sittre menni anyám miatt, mert anyámnak nem akarok rosszat, így levettem napirendről a gyilkosságokat. Amúgy az lett volna a tervem, hogy valamilyen ürüggyel elcsaljam egyenként ide azokat a férfiakat, akik bántottak, terrorizáltak fiatalabb koromban és egy láncfűrésszel rájuk támadtam volna, darabokra vágtam volna ezt a 4 férfit. Nagyon sok rosszat éltem át az életem során, ezért szívesen vennék revansot régi ellenségeimen. De most inkább egy kutyát akarok majd tartani pár év múlva, mert most éppen még nem alkalmas. A kerítést is meg kell csinálni még, meg most 2020 óta minden évben a házat újítjuk fel, szóval még várok a kutya tartással is egy pár évig.
2022. okt. 29. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!