Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Férfiak lenne kedvetek beszélg...

Férfiak lenne kedvetek beszélgetni? 🙂

Figyelt kérdés

Szeretek beszélgetni és tök jó lenne, ha valakivel hosszabb távú beszélgetés alakulna ki. Van persze 1-2 személy akivel régóta beszélgetek, de szeretnék új embereket is megismerni. 🙂

Én lány vagyok, és 30 év feletti férfiakkal beszélgetnék.

2022. okt. 28. 08:22
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
29-es, a pasiját már biztos rég kidobta. De jobban is járt, mármint a pasi.
2022. okt. 28. 23:00
 32/35 anonim válasza:
Huhh, xar ügy lehet így közügynek lenni az oldalon...:D
2022. okt. 29. 13:01
 33/35 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy mi a jó abban, hogy valakivel összebarátkozik, majd összeveszik vele, és ezt csinálja folyamatosan mindenkivel, mindig újabb kérdést ír ki, mintha mi sem történt volna.
2022. okt. 29. 15:32
 34/35 anonim válasza:
Elmebeteg
2022. okt. 29. 16:05
 35/35 anonim válasza:
#30: Sajnos a mai fiatalságtól ennyire futja, azt várják el, hogy udvari bolondként szórakoztasd őket. Nem ő az egyedüli ilyen eset, sőt, sajnos az ilyenek vannak többségben. Sokszor volt olyan, hogy vért izzadva igyekeztem újabbnál újabb témákat felhozni, úgy tűnik, ezek vagy ennyire buták, vagy ennyire érdektelenek. De nem értem, akkor minek akarnak beszélgetni meg új embereket megismerni, ha egyébként képtelenek erre.
2022. okt. 29. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!