Van olyan oldal/app, ahol lehet beszélgetni, de úgy, hogy nem jön fel a szex téma?
Talán a közösségi oldalakon a tematikus csoportok. Keresel olyan témájút, ami érdekel.
Pl a "keleti régi autók", vagy a "Budapest régi képeken# csoportban még nem láttam felhozva a szexet, mint téma.
Először is bárhol lehet szexmentesen beszélni, csak jelezned kell, hogy erről nem szeretnél.
Másodszor pedig sosem értettem, miért ódzkodnak ettől a témától az emberek, mintha nem lenne természetes része a mindennapoknak.
13. Ha jelzi az ember, akkor is szóba hozzák.
Persze, lehet róla beszélni, de jó páran csak erről akarnak, meg rögtön.
#13 én nem gondolom magam prűdnek, de ha valaki arról kérdez melyik a kedvenc szex pózom vagy hogy milyen gyakran ujjazom magam akkor elküldöm a picsába. Semmi köze hozzá. Lehet a szexről kultúráltan is beszélni, de általában az a vége hogy a hímnemű elkezdi faggatni a nőneműt a szexuális orientációjáról, igényeiről. Ezt követi hogy amint kicsit nyeregben érzi magát (tehát nem küldöd el azonnal a búsba) elkezd utalgatni a szexchatre vagy épp intim képet kezd kunyerálni.
Nem mellesleg ha egyszer előkerül a szex téma és belemész, akkor később másról sem fog tudni/akarni beszélni és ez idegesítő.
17. Egyet értek. Meg jönnek a hülye fétiseikkel. Ki nem szarja le. :D
14.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!