Kb 18-22 körüli lányokkal szívesen ismerkednék, barátkoznék?
Lány vagyok én is, pár hónap múlva töltöm a 19-et, vidékről költöztem fel Pestre az egyetem miatt, és eléggé eltűntek az emberek, akikkel eddig jóban voltam sajnos, mert mindenki másfelé ment, stb :(
Szóval szívesen megismernék új embereket, akár fiúkat is, de nem kapcsolat céljából (ezért is írtam, hogy inkább csajokra gondolok). Nem igazán vannak elvárásaim sem, nyitott vagyok úgy gondolom nagyon sok mindenkire, aki szintén barátokat keres és korombeli, és aki szívesen filozofál az élet nagy dolgairól valami király kocsmában iszogatások alkalmával :D
Szia! Mindig szeretek új embereket megismerni, szóval ha gondolod én szívesen barátkozom:DD
18/l
Helló mindenki! :)
Nekem ez így elsőre nagyon is tetszik, különösen a kocsmázós beszélgetés komoly dolgokról is. Szóval ha van még hely és igény, kérlek írjatok. :)
23/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!