Valakinek lenne kedve dumálni? Unatkozok suliban
#3:
Nem rosszból, de én a középiskolát végig aludtam, még a suliban is. Mégis van érettségim és szoftverfejlesztőként dolgozom.
Sok suli színvonala sajnos annyira xar, hogy a gyökerek miatt tanítani sem lehet, de persze az más kérdés, hogy van aki meg annyira hülye, hogy a tanulás helyett gyakorizik, otthon meg mással üti el az időt, aztán mehet a gyárba.
De nézzük a jó oldalát, a gyári melósokra is szükség van!
Nekem azért volt unalmas a suli, mert jóval a többiek előtt jártam anyagban, matekból segg hülye volt mindenki és hetekig kellett 1-1 dologgal szívni amit én pár perc alatt megértettem. Én is unatkoztam, de elfoglaltam magamat. OKJ-nál meg nem jártam be, mert programozni nem a suliban tanultam, a többiek akkor kezdték, én meg évek óta toltam.
Szóval van az a fajta diák aki azért ér rá gyakorizni, mert megteheti, van az a fajta aki meg tök mind1 mit csinál úgy is a gyárban végzi, már ha felveszik :D
A kérdező következő kérdése a "házi feladatok" rovatban lesz...
"segítsetek, nem értem, hogyan kéne megoldani ezt a feladatot".
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!