Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátkoznátok velem?:)

Barátkoznátok velem?:)

Figyelt kérdés

Amit rólam dióhéjban tudni érdemes:

-23 éves nő vagyok

-nem rég óta budapesti

-barátokat, baráti kör bővítésére keresek vállalkozó szelleműeket :D

-jó lenne beszélgetni, szimpátia ha megvan, találkozhatnánk is, akár csoportosan, ha összejönne egy jó társaság

-nem,kor tulajdonképpen mindegy. Férfiak, nők, írjatok bátran. :)

-FONTOS: nem párkapcsolatot keresek, ha ilyen szándékaid vannak, próbálkozz másnál.

-jó társaságnak, érzékenynek, megértőnek és figyelmesnek tartom magam ( ennek mondtak mások is )

Ha úgy érzed, hogy érdekelne a dolog, vagy szeretnél segíteni egy jó kis baráti kör kialakításában, írj privit, vagy kommentet.

2022. okt. 13. 09:13
 1/6 anonim válasza:
Szívesen barátkozom veled. Bár nekem a csoportos dolgokban nincsenek jó tapasztalataim, de talán csak nekem nem volt szerencsém.
2022. okt. 13. 09:19
 2/6 anonim válasza:

Szia,

a baráti körök általában valamilyen közös érdeklődési kör miatt alakulnak meg. Mi anno sokat játszottunk peldaul, gepen, aztan ahogy felnottunk a mar nem jatszotunk, de a kocsmazasok nyaralasok stb megmaradt. Szoval szerintem erdemes inkabb valamilyen hobbit keresned pesten es ott elobb utobb ki fog alakulni ez.

2022. okt. 13. 11:03
 3/6 anonim válasza:
javaslom a tandem.net-et is, ott sok Pesten élő külföldi van, velük is lehet próbálkozni.
2022. okt. 13. 13:52
 4/6 anonim válasza:
De mi vitt rá, hogy a gyakorun keress barátokat?
2022. okt. 13. 14:09
 5/6 anonim válasza:
Szia, érdekelne a dolog:) 25f
2022. okt. 13. 16:39
 6/6 anonim válasza:

Én is benne lennék

23F

2022. okt. 13. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!