Valakinek lenne kedve beszélgetni?
Lehet nem a legjobb kezdés de hátha valakinél ez kizáró ok: Őszinte leszek, nemrég "lábaltam" ki valamennyire súlyosabb depresszióból és azon kaptam magam, hogy az utóbbi pár évben nagyon elhanyagoltam a társas kapcsolataimat. Élőben nem merek nyitni az emberek felé, weboldalt/alkalmazást nem találtam ami kifejezetten ezt célozná meg, ezért adnék egy esélyt az oldalnak.
Egyébként 27/f vagyok, szeretek olvasni, rajzolni, sétálni, sorozatokat/filmeket nézni és nagyon szeretem az animéket. Jelenleg a sport kimaradt az életemből de tervezem, hogy elkezdek újra mozogni.
Ami még lemaradt, hogy Budapesten élek.
Szia! Én is szívesen beszélgetnék veled, hasonló az érdeklődésünk. Én is szeretek olvasni, sorozatokat és filmeket nézni (bár a sorozatokra éppen haragszom). Régebben én is rajzoltam, mostanában kezdem újratanulni, egyelőre pocsékul megy. Szeretem az animéket is, bár a mangákat még jobban. Sosem sportoltam rendszeresen, de sétálni, kirándulni és korcsolyázni szeretek. Ha gondolod, írj!
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!