Valaki szeretne beszélgetni?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre ritkábban beszélek emberekkel sulin kívül. Online meglehet sokszor unalmasnak tűnök, de csak nem merek mindent megosztani, így van hogy nem tudok mit írni, a másik meg..ideig-óráig érdeklődő.
Annyi elvárásom van hogy 20 vagy alatta legyél ( én 16 vagyok) és ha már nem akarsz velem beszélni bármi ok miatt, akkor azt írd le ( tudom, ez sokaknak nehére esik és ha kierőszakolom akkor én vagyok a rossz).
Csongrád megyeiek előnyben, de ha normálisan írsz akkor biztos válaszolok.
2022. okt. 9. 19:11
1/8 anonim válasza:
Lány vagy fiú vagy?
2022. okt. 9. 19:27
2/8 anonim válasza:
Én is szeretnék beszélgetni.
2022. okt. 9. 19:55
3/8 A kérdező kommentje:
Póniló vagyok 1-es. Bárcsak, viccen kívül lány. Ma még xD
2022. okt. 9. 20:39
4/8 anonim válasza:
Írj. (Szintén 16/L.)
2022. okt. 9. 21:17
5/8 anonim válasza:
Na jó, rendben, adok ennek mégegy próbát. Bár nem csongrádi vagyok, de írj nyugodtan, hasonló őszinteséget várok el én is.
2022. okt. 9. 22:42
6/8 anonim válasza:
Én is jelentkezek!
2022. okt. 10. 03:21
7/8 anonim válasza:
Kerdezo, az osszes osztalytarsadat bejelolted fb-n? Vagy az fb mar nem meno a fiataloknál?
2022. okt. 11. 05:20
8/8 A kérdező kommentje:
7-es, de nehány osztálytársam be van jelölve. Vannak barátaim, csak velük nem szoktam suli után lenni. Összesen 5 emberrel vagyok beszélő viszonyban, szerintem elég ennyi.
2022. okt. 11. 05:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!