Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek lenne kedve beszélge...

Valakinek lenne kedve beszélgetni?

Figyelt kérdés
Mindegy, hogy ki. Csak dumcsizni szeretnék, esetleg barátkozni. :)

2022. okt. 1. 20:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
7. Kamuzik. 2 emberrel beszélgettem, de biztos nem te vagy az egyik. Ha mégis, akkor minek játszod magadat?
2022. okt. 2. 08:06
 12/17 anonim válasza:

Akkor köszi 11es!:)

6# és 8#-as vagyok! Akkor itt már tényleg nehéz eligazodni hogy ki mond igazat és hogy miért jó ilyeneket kitalálni!

Azért vannak akikkel jól el lehet beszélgetni...csak az ilyen 7es hozzászóló és hasonlóak miatt elmegy a kedv még beszélgetésektől is!

2022. okt. 2. 10:59
 13/17 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy te írtál-e nekem tegnap, de amikor feltettem itt azt a kérdést, hogy "Téma?", priviben jött egy válasz, hogy szex. Na most ez így eléggé kiskamasz szint, bocs, ha nem te voltál az elkövető, mindenesetre gáznak érzem az ilyesmit.
2022. okt. 2. 17:53
 14/17 A kérdező kommentje:

Na én pont ilyet nem írnék senkinek sem, eleve nálam ez a téma offos, főleg itt. Nem azért vagyok itt. De látom te nagyon unatkozol 13-as. De ha fogalmad sincs, kérlek máskor ne egyből a kédezőt gyanúsítgasd. Amúgy is, én nem írtam itt még senkire.. :D no mind1

12-es neked meg igazad van, pont az ilyenek miatt megy el a másik kedve egy kis csevegéstől/ismerkedéstől.

2022. okt. 2. 21:54
 15/17 anonim válasza:
#14: És azt honnan tudhatnám egy anonim oldalon, hogy ki ír nekem privit? Ha felteszek egy nyilvános kérdést itt, hogy milyen témáról szeretnél beszélgetni, és erre jön egy privát üzenet, ami erre válaszol, honnan gondoljam, hogy egy harmadik ember kotnyeleskedik bele a dologba? Másrészt ha mondjuk nyilvánosan válaszra méltattad volna a kérdésemet, hogy milyen témáról szeretnél beszélgetni, akkor sokkal kisebb lett volna a félreértés esélye, és nem is kellene itt vergődnöd.
2022. okt. 2. 22:22
 16/17 A kérdező kommentje:
#15 Leszarlak, már mondtam! És azt is, hogy ne a kérdezőt gyanúsítgasd egyből. Ha meg valaki annyira beszélgetni akar az ráír a másikra, nem itt feltételeket add meg kor, meg nem alapján. Valaki biztos szórakozni akart veled. 😅😂 Bár akkor itt elég sok kamasz viselkedésű van, ha ez a téma az. Na mindegy, húzd le magad a wc-n. Ne itt puposkodj!
2022. okt. 3. 11:42
 17/17 anonim válasza:
Nekem írhatsz C:
2022. okt. 4. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!