Férfiak szeretne valaki beszélgetni? Akivel szeretnék azt nem érdeklem. 😞
Igen már egy fél éve havi rendszerességgel kiirja ezeket a kérdéseket mindig egy apa figurát keres akibe bele szerethetne de soha senkinek nem válaszol, a családos férfi heti félórát szán rá, ürítésre.
Érthetetlen mi játszodik le az agyában ennek a lánynak de soha semmi tanácsot vagy más emberi közeledést senkitől nem fogadott.
Kiderült egyébként hogy a férfi vezető pozicioban dolgozik egy cégnél, szoval nagyon a pénzre megy a kislány
Még jó, hogy nem is 20 évvel idősebb nálam és még csak nem is vezető pozícióban van cégnél és nem is a pénzre megyek mert neki még annyi sincs mint nekem, és most írtam ki eddig másodszor kérdést vele kapcsolatban…
És igen 2 személynek válaszoltam összesen, mert ők voltak szimpatikusak az első levelük alapján.
Elég mocskok azok a hímek akik itt kötekednek veled...
Nyilvánvaló, azt szeretnéd, hogy mástól is kapj annyi figyelmet, törődést, hogy ne érezd olyan különlegesnek azt a srácot (mert tudhatóan nem az) aki annak idején adta ezeket, de nem adja többé.
Ha gondolod, írhatsz nekem is, de ha elegendő a két másik fiú, azt is megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!