Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Férfiak szeretne valaki...

Férfiak szeretne valaki beszélgetni? Akivel szeretnék azt nem érdeklem. 😞

Figyelt kérdés
2022. szept. 29. 20:43
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:

Igen már egy fél éve havi rendszerességgel kiirja ezeket a kérdéseket mindig egy apa figurát keres akibe bele szerethetne de soha senkinek nem válaszol, a családos férfi heti félórát szán rá, ürítésre.

Érthetetlen mi játszodik le az agyában ennek a lánynak de soha semmi tanácsot vagy más emberi közeledést senkitől nem fogadott.

Kiderült egyébként hogy a férfi vezető pozicioban dolgozik egy cégnél, szoval nagyon a pénzre megy a kislány

2022. szept. 30. 16:08
 32/37 A kérdező kommentje:

Még jó, hogy nem is 20 évvel idősebb nálam és még csak nem is vezető pozícióban van cégnél és nem is a pénzre megyek mert neki még annyi sincs mint nekem, és most írtam ki eddig másodszor kérdést vele kapcsolatban…

És igen 2 személynek válaszoltam összesen, mert ők voltak szimpatikusak az első levelük alapján.

2022. szept. 30. 16:21
 33/37 A kérdező kommentje:
Meg honnan veszed, hogy más emberi közeledést nem fogadtam? 😂 vicc komolyan! Nyílván kiírtam egy kérdést, hogy férfiak lenne kedvetek beszélgetni, írtak nekem vagy 50-en, nyilván nem pötyögök mindenkinek vissza. Jah és az egyik személynek akinek tegnap visszaírtam, ő 20-on éves és a másik személy akinek ma visszaírtam, ő is 20-on éves.. szóval milyen apa figurát keresek akibe beleszerethetek?🙃 Én nem beleszereti akarok másba, hanem beszélgetni mással, hátha hosszabb beszélgetés alakulna ki és elterelném a figyelmem az említett férfiről.
2022. szept. 30. 16:40
 34/37 anonim válasza:
magyarul bele akarsz szeretni másba, értjük
2022. szept. 30. 18:18
 35/37 anonim válasza:

Elég mocskok azok a hímek akik itt kötekednek veled...

Nyilvánvaló, azt szeretnéd, hogy mástól is kapj annyi figyelmet, törődést, hogy ne érezd olyan különlegesnek azt a srácot (mert tudhatóan nem az) aki annak idején adta ezeket, de nem adja többé.

Ha gondolod, írhatsz nekem is, de ha elegendő a két másik fiú, azt is megértem.

2022. okt. 1. 14:22
 36/37 anonim válasza:
Fehér lovag te lányt sose fogsz látni
2022. okt. 1. 14:25
 37/37 anonim válasza:
Lányokkal nem akarsz beszélgetni?
2022. okt. 6. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!