Ez lehet, hogy fura lesz, de vannak itt olyan meleg srácok, akik szeretnének beszélgetni, mesélni magukról, barátkozni?
Hozzáteszem, hogy én lány vagyok, és mindig is tudni szerettem volna, hogy milyen az, ha az embernek van egy meleg barátja. Meg szeretném megtudni, hogy az ő szemükkel milyen a világ, hogy látják. (Itt is inkább az értelmesebb réteggel folytatnék diskurzust, tehát ne akarja rám erőltetni ezt az egész LMBTQ dolgot, mert nem fog menni.)
Remélem, hogy azért akadnak itt úgymond normális meleg srácok, akik szívesen barátkoznak a lányokkal is.
Ha lehet, akkor maximum 18 éves korig írjatok. Ja, és a trollokat meg nem szívesen látom a placcon, szóval azok, akik nem tudnak értelmes választ írni, inkább ne is fogalmazzák meg a gondolataikat ebben a témában.
En ugyan nem tartom magam melegnek inkabb bi, de a kivancsisag bennem
van hogy milyen lehet fiuval. Ha szeretnel beszelgetni irj nyugodtan, en szivesen beszelgetnek 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!