Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » 25 év fölött miért olyan...

25 év fölött miért olyan nehéz barátokat szerezni ? Van itt olyan lány akinek szintén nincs baráti köre Komárom esztergom megyében? Szívesen ismerkednék 27/N

Figyelt kérdés

2022. szept. 15. 10:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Idővel találkozhatunk személyesen is,de addig is mesélhetnél pár szót magadról privátban
2022. szept. 16. 11:39
 12/12 anonim válasza:

Röviden bemutatkoznék :)

Komárom megyében élek. 30 éves vagyok.

190 cm magas vagyok, 95 kg, sportos testalkatú. Barna rövid hajam és barna szemeim vannak.

Öltözködést illetően szeretek öltözködni és imádom a jó parfümöket 😅

Cnc programozóként dolgoztam, de a covid helyzet miatt úgy alakult hogy munkahelyet váltottam. Jelenleg minőségügyi területen műszakvezetőként dolgozom.

Szabadidőmben szeretek jönni-menni kirándulni, moziba járni, kerékpározni. Szeretek baráti összejöveteleken részt venni és enni inni finomakat 😄

Összességében mindig jó kedélyű és vidám vagyok. Rossz tulajdonságom talán annyi, hogy türelmetlen vagyok és nem szeretek várakozni 😅

Ha netán valami kimaradt a bemutatkozásomból, akkor kérdezz bátran 🙂

2022. szept. 16. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!