Van olyan aki nem ment egyetemi bulikba, eseményekre, szórakozni és megis talált magának társaságot?
Figyelt kérdés
A bulis része egyáltalán nem vonz, nem is szeretnék menni, nem érezném jól magam. :( egyáltalán nem olyan beállítottságú vagyok. Most kezdtem el aggódni, hogy majd senkivel se tudok kapcsolatot kiépíteni emiatt. Mindenkinek már meg van a kis társasága,én pedig egyedül vagyok. :( 20/L2022. szept. 13. 06:58
1/9 anonim válasza:
Én se jártam ilyen helyekre, de meg lett a társaságom. Nem azon múlik kivel hol részegedsz le, én személy szerint egyetemen, egyetemen kívül beszélek ezzel a pár emberrel akikkel anno együtt kezdtünk, ismerjük egymást. Szerintem akivel van egy kis ismeretség kezdj vele beszélni, kicsit keresni a társaságát, nem kell hozzá bulikba járni, első félévemben csak egy emberrel beszéltem, majd ahogy jöttek új tárgyak új emberek alakult ki több ismeretség 20/F
2022. szept. 13. 07:03
2/9 anonim válasza:
Gólyatáborban voltam egyedül, bulizni meg nem szerettem sosem. A legtöbb barátomat órákról, meg koliból szereztem
2022. szept. 13. 07:12
3/9 A kérdező kommentje:
Ez most megnyugtat kicsit. Vannak barátaim egyetemen kívűl akikkel már nagyon régóta ismerjük egymást. Csak olyan fura még most egyedül, hogy nem ismerek senkit :D
2022. szept. 13. 07:15
4/9 anonim válasza:
Persze, de ha nem vagy nagyon zárkózott akkor gyorsan lehet barátságokat kialakítani, főleg az elején. Hidd el, a legtöbb ember ugyan olyan egyedül van mint te, egy pár hét alatt meg majd kialakulnak a kapcsolatok.
2022. szept. 13. 07:19
5/9 anonim válasza:
Én 30 felett kezdtem nappalin az alapszakot, az első félévben még tegezni se nagyon akart senki, és még nekem is lett társaságom, ne aggódj. Biztosan rengetegen vannak akik "nem olyan" beállítottságúak, csak nehezebben találtok egymásra.
2022. szept. 13. 07:57
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2022. szept. 13. 07:58
7/9 Kólauborkával válasza:
A könyvtárban megtalálni a csendesebb, visszahúzódóbb tanulós embereket is, többnyire pont azokat akik épp valami társaságra vágynak csak épp nincs.
2022. szept. 13. 08:35
8/9 anonim válasza:
Jártam bulikba de egyetemi barátaimat nem ott szereztem, hanem órákra, előadásokra járva.
2022. szept. 13. 08:39
9/9 anonim válasza:
Egyetemen kívül, neten ismertem meg embereket, még az egyetem előtt és alatt is, szóval voltak. Az egyetemen inkább csak a tanulás miatt volt társaságom, mert híre ment hogy bizonyos tárgyakból kiemelkedően jó vagyok és alsóbbévesek rendszeresen megkerestek, hogy segítsek nekik. De ezek ennyik voltak.
2022. szept. 13. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!