Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki jó barátkozós Discord...

Valaki jó barátkozós Discord szobát ismer esetleg?

Figyelt kérdés

Sajna barátok terén hadilábon állok és szeretnék újakat szerezni.

Ide is írtam már ki kérdést de valahogy sose találtam olyat aki nem csak unalmában írogat és utána lekoccint pár üzenet váltás után.

Főleg nőkkel jövök ki jól, a férfiakkal sose tudtam valahogy jól kijönni és rendesen barátkozni(van párom, így az se áll,hogy így akarnék szerezni)

Olyan szobát keresek ahol nem balhés, buta emberek vannak, mert sajna ahova eddig hívtak mind ilyen volt és menekültem onnan :/

2022. szept. 5. 22:47
 1/4 anonim válasza:

Ha ilyen létezne, akkor népszerű lenne. Sokan csatlakoznának, és pontosan emiatt elvesztené ezt a jellegét. Meglepne, ha ilyenre akadnál.

Szerintem inkább 1-1 felállásban próbálj először beszélgetni emberekkel, megértelek, hogy nehéz itt így, meg az előítéletek, de hátha

2022. szept. 7. 12:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Itt sajna 1-2 válasz után lelépnek, már nem veszek senkit komolyan, mert még senki se volt akivel tartós haverság alakult volna ki, ezt untam meg :D
2022. szept. 7. 13:11
 3/4 anonim válasza:
Szomorú, nekem azért pár volt ami alakult, szóval én hiszek benne, hogy vannak itt jófej emberkék
2022. szept. 11. 17:47
 4/4 anonim válasza:
2023. jan. 26. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!