Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hajdú-Biharban avagy Debrecen...

Hajdú-Biharban avagy Debrecen környékén ismerkedni valaki? ^^

Figyelt kérdés

Hali. Olyan emberekkel ismerkednék akik alapjáraton nem szeretik a nagy társaságokat. Törekednek arra, hogy élvezzék az életet. Szeretik a szabadságot. Értelmesnek gondolják magukat és igyekeznek előre haladni az életben. Akiknek már elege van abból, hogy senkibe se bízhat és nem talál lelki társat. Olyan ember lenne az ideális akivel hosszabb távon ellehet lenni. Nem kell mindennap írogatni, de számíthassunk egymásra. Egy bizalmas kötelék kialakítása lenne a cél ami tartós. Természetesen ehhez meg kell ismerni egymást és a szimpátiának meg kell lennie. Kortól és nemtől függetlenül bárki írhat. 😇😁

24/F



2022. aug. 28. 10:14
 1/6 anonim válasza:

Szimpatikus vagy a leírás alapján. Írj, ha gondolod.

21 éves lány vagyok.

2022. aug. 28. 17:57
 2/6 anonim válasza:

Hajajaj... Mielőtt bármit is írnék, inkább itt hagynék egy paszujleves elkészítési receptet, az a biztos.


A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk. Az apróra vágott hagymát és a felaprított zöldségeket pár percig dinszteljük, megszórjuk pirospaprikával, hozzátesszük a zöld paszulyt, átkeverjük a zöldségekkel, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük forró vízzel, lassú tűzön puhára főzzük.

A lisztből világos paprikás rántást készítünk és besűrítjük vele a levest. 1 tojást felverünk és rácsurgatjuk a levesre. Levesszük a tűzről, kevés ecettel ízesítjük, rátesszük az apróra vágott petrezselyem zöldet és tálaljuk. Tejfölét kínálunk hozzá.


Jóétvágyat.

2022. aug. 28. 19:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem eszek levest. Ha van leves akkor van második fogás is. Az viszont mindig finomabb. Miért egyem magam tele levessel? Hmmmm??? :c
2022. aug. 28. 19:44
 4/6 anonim válasza:

A sertéskarajokat megmossuk, konyhakész állapotba hozzuk és kiklopfoljuk.

A sertéskarajokat ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, esetleg más fűszerrel is fűszerezhetjük.

Egy edénybe lisztet, egy másikba egy elkevert tojást, a harmadikba pedig zsemlemorzsát teszünk.

A szeleteket először a lisztbe forgatjuk bele. Kicsit lerázzuk, majd beletesszük a tojásba. Ha mindenhol befedte a tojás, akkor a zsemlemorzsába is beleforgatjuk.

Ha végeztünk a húsokkal, akkor forró olajban, közepes lángon minkét oldalukat megsütjük, és papírtörlővel fedett tányérra helyezzük őket.

2022. aug. 28. 19:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Naaa ez már jobban tetszik. Viszont ezt meg már ismerem és szoktam is csinálni. Meg is éheztem. :c
2022. aug. 28. 19:49
 6/6 anonim válasza:

Szia! Én debreceni vagyok...

Nagyon szimpatikus vagy a leírás alapján. Szívesen barátkoznék... csak lehet elég fiatal vagyok 18/f

2022. aug. 28. 22:15

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!