Vannak itt munkahely kerülők?
Ismerkedni szeretnék.
Összehozhatnánk egy netes csoportot.
Közben gondolkodtam a dolgon és én mégiscsak maradnék a Discordnál és azt is leírom, hogy miért.
Valaki felhozta ellenérvnek, hogy személytelen.
Tehát az anonimitással van a probléma. Szerintem ez cseppet sem probléma. Egy valódi munkakerülő nem biztos, hogy szívesen felvállalja a személyét. Ez érthető dolog, hiszen a munkakerülés egy megvetett dolog. Nálunk nem lenne az természetesen, de meg kell érteni, hogy a munkakerülőben nagy lehet a bizalmatlanság az emberek felé. Egy ilyen ember nem biztos, hogy a facebookon nyitni mer.
A Discordon eldöntheted, mennyit vállalsz fel magadból, mennyire nyitod meg magad mások előtt. Ha akarod, kiteheted profilképnek az arcod és lehet a felhasználóneved a teljes neved.
Az pedig hogy a Discordon tizenévesek vannak, lehet, hogy igaz, lehet, hogy ők használják többségében, de lehet zárt közösséget ott is létrehozni, ahol szűrve vannak a tagok. Működhet teljesen meghívásos alapon az egész úgy, hogy nem lépkedhet ki-be bárki.
A Discordon lehet videóhívást, rendes hívást indítani, nem csak chatelni egy nicknév mögé rejtőzve. Így személyesebb kapcsolatok is kialakulhatnak.
A másik érv a facebook mellett, hogy megszoktátok már.
A facebookot is meg kellett régebben szokni. Gyorsan bele lehet rázódni a Discord használatába. Segítek is, ha szükség van rá.
Ha valaki szeretne Discord meghívót, az jelezzen privát üzenetben.
Feltétel, hogy ne ítéld el a munkakerülőket és ne szeress dolgozni.
A legjobb, ha nem is dolgozol, vagy nagyon rossz bejárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!