Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Az szerintetek mennyire gáz,...

Az szerintetek mennyire gáz, ha ráírok valakire instán hogy kövessen vissza?

Figyelt kérdés
A facebookon nagyon jóban vagyunk, viszont instagramon mintha nem akarna tudomást venni rólam. beszíveztem az összes képét, több kép alatt kommentben megdícsértem amit csinált, de semmi. Az szerintem kizárt hogy ritkán lép be mert a többi ismerősöm ha feltesz valamit, perceken belül már be is szivezi azonnal, tehát szinte mindig nézi az instagramot. Nem társkeresésről van szó hanem egy hobbiról, amit páran csinálunk és ismerjük egymást.

2022. aug. 10. 18:31
 1/7 anonim válasza:
Annyira mégsem bír, mint amennyire hiszed ezek szerint.
2022. aug. 10. 18:37
 2/7 anonim válasza:
Eléggé, ha akart volna, már bekövetett volna magától is. Ha meg nem akar, akkor nem kényszerítheted rá. Nagyon hülyén venné ki magát, ha ezzel írnál rá.
2022. aug. 10. 19:09
 3/7 anonim válasza:
Szerintem is gáz
2022. aug. 10. 19:10
 4/7 anonim válasza:
Ultra ciki.
2022. aug. 10. 19:12
 5/7 anonim válasza:
Nagyon gáz. Kit érdekel, követ-e?
2022. aug. 10. 19:32
 6/7 anonim válasza:

Hány éves vagy?

13 év alatt szabályzatba ütközik a FB és IG használata, 10 év felett viszont nem gondolkozunk ilyen marhaságokon.

2022. aug. 10. 19:38
 7/7 Noren1989 válasza:
Maximàlisan gàz.
2022. aug. 11. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!