Szerintetek túlkoros lennék már új barátságokhoz?
Figyelt kérdés
36 évesen úgy tapasztalom hogy már egyre nehezebb új barátságokat kötni. Ennyi idősen az embereknek már van egy jól megszokott baráti körük.
Amióta bevezették a Home Office-t, a munkatársakkal is eltávolodtunk, szinte csakis munkáról beszélünk.
A legtöbben csupán a párkapcsolatukkal, családjukkal törődnek, velük töltik a szabadidejüket. Ez természetes is, de ebbe tényleg nem fér már bele új, baráti ismerkedés?
36F
2022. aug. 8. 10:43
11/13 anonim válasza:
Hát nem tudom... nekem hosszabb távon csak a providentest sikerűlt megtalálnom, de vele nem nagyon jövök ki jól, de legalább jön minden héten. :-D
2022. aug. 8. 14:31
12/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy túlkoros. Nekem pl most 42 évesen könnyebb az ismerkedés, barátkozás, mint fiatalabb koromban. N
2022. aug. 8. 20:00
13/13 anonim válasza:
Kérdező, mesélj magadról!
2022. aug. 12. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!