Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Férfiak valakinek kedve...

Férfiak valakinek kedve kizárólag csak beszélgetni személyes tali nélkül? Lány vagyok 28 éves. :)

Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 10:28
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Kissé paradoxon, mert akkor senki se ír neked, ha olyanokkal akarsz beszélni, akik nem írogatnak itt 🤔
2022. aug. 8. 13:37
 12/25 anonim válasza:

Ha tényleg beszélgetnél...és nincs már kivel. Akkor szívessen!

De találka az felőlem se lehetséges!

2022. aug. 8. 13:38
 13/25 anonim válasza:
Felnőttként nekem valahogy nincs igényem olyan arctalan-névtelen emberekre szánni az időmet és az energiámat, akivel ennyiben megrekedne a dolog.
2022. aug. 8. 14:12
 14/25 anonim válasza:
Miert nem akarsz talalkozni?
2022. aug. 8. 14:12
 15/25 NTBS válasza:
Lehet róla szó. Írj, ha szeretnél. Én nem zaklatlak.
2022. aug. 8. 14:19
 16/25 anonim válasza:
Felmerül bennem a kérdés, hogy miben vagy te különlegesebb a "minden egyes lánynál", akiknek privit írunk? Továbbá miért zavar az téged, ha mi mindenkinek privit írunk? Miért lesz a mi beszélgetésünk ezáltal kevesebb? Főleg mit érdekel ez téged, ha találkozni sem akarsz?
2022. aug. 8. 14:33
 17/25 anonim válasza:
16-os, ezt csak tippre írom, hogy nem akar olyannal beszélni, aki gyenge jellemű és minden emberre ráugrik priviben, mert kiírta hogy lány. Pedig szerintem ez egy igenis jó tulajdonság (ha nem megy át a perverz végébe), mivel van benned kellő akaraterő, kitartás, hogy sosem adod fel, ami igenis imponálónak kellene lennie
2022. aug. 8. 14:40
 18/25 anonim válasza:
#16: És persze az is kérdés, hogy miért is kellene nekiállnunk beszélgetni egy olyan emberrel, aki semmilyen érdeklődési kört sem adott meg, illetve akiről csak annyit tudunk, hogy 28 éves nő (már ha ez is igaz). Össz-vissz ennyi az, amire "ugranunk" kellene? Ez olyan hú, de vonzó beszélgetési lehetőség? Ennyi erővel egy képzeletbeli baráttal is beszélgethetek, még csak az ujjaimat sem kell elkoptatnom.
2022. aug. 8. 18:03
 19/25 anonim válasza:
#17: "ezt csak tippre írom, hogy nem akar olyannal beszélni, aki gyenge jellemű és minden emberre ráugrik priviben, mert kiírta hogy lány." Akkor viszont ez paradoxon, mert a kérdező semmi több infót nem adott meg magáról, semmi más fogódzó sincs.
2022. aug. 8. 18:09
 20/25 anonim válasza:
Beteg ember az ilyen. Kivéve ha házas vagy benne van egy szar kapcsolatban és kell neki egy kis lelkisegély. Csak tudnám miért nem olyannal beszél aki ezért kapja a fizetését és érdemben tud segíteni.
2022. aug. 8. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!