Van itt olyan LMBTQ tag, aki később változtatott azon,hogy kihez vonzódik?
Én például 20 éves koromig azt hittem, leszbikus vagyok, csak barátnőim voltak. Sokat csalódtam,ismerjük milyen a többség,mindenki kavar mindenkivel. Nekem ettől a mentalitástól hánynom kellett. Egy ideig szingli voltam inkább, aztán össze jöttem egy pasival,azóta is vele vagyok, és már egyáltalán nem vonzódom a nőkhöz.
Járt már így más is?
Igen, én például korábban a Julihoz vonzódtam, de egy ideje már sokkal inkább a Marihoz.
40+ leszbikus
"Nagyon vicces :)"
Na jó, komolyra fordítva: amikor megheterósodik egy leszbikus, akkor mindig gyanakszom egy kissé, hogy inkább csak megadta magát a fasisztoid fideszvezérelt kishazánk társadalmi elvárásainak, és attól érzi jobban magát, hogy besimult a "hagyományos" NER-kompatibilis heteró rendszerbe, mert leszbikusként stresszes volt az élete, a vélt vagy valós nem elfogadottsága miatt. Tehát hogy nyugodtabb így az élete, a homofób mindennapi közhangulat miatt.
Én fiatalon próbálkoztam fiúkkal is, de csak odáig bírtam eljutni, h kézenfogva elmentünk moziba. Azóta ismerek sok kedves fiút is, de összebújni velük, hát az nagyon necces lenne. A maximum ami nekem még belefér, hogy volt egy transznő csajom, akinek volt egy (kis) pénisze, de minden másban nő volt. De még így is fura volt minden egyes alkalommal látni a kukiját. :)
Hát én nem ez miatt jöttem össze férfival,az biztos. :)
Sosem szégyelltem a másságom, mindenki tudta, mindig felvállaltam mindegyik barátnőmet.
Nem voltak nagy családi terveim,nem vágyom gyerekekre.
Annak esetleg több köze lehet a váltásomhoz, hogy normális, hűséges, monogám nőt sosem találtam,vagy ha azt is hittem, hogy ez most más lesz, mindig csalódtam.
Aztán jött ez a férfi. Egyáltalán nem néztem rá úgy, csak barátként elkezdtünk ismerkedni. Aztán kiderült, hogy mindenben olyan, mint én, ugyanazok az érdeklődési körök, ugyanazok az értékek. Hűséges,őszinte,kedves,vicces. Aztán bumm beleszerettem. :D bár egy ideig küzködtem a gondolattal,és vele is tisztáztam, hogy ez nem biztos,hogy menni fog.
4: A biszexuálisok érdeklődése fluid. Van, amikor a nők tetszenek, és a pasik egyáltalán nem, van, amikor fordítva, van amikor mindkettő csak eltérő arányban, és van amikor mindkettő nagyjából egyformán.
Ha egy kapcsolatban vagy valakivel, akit szeretsz, és aki minden igényednek megfelel, mondhatni tökéletes, akkor az a normális, hogy a szeretet érzése felülírja benned a mások iránti mindenféle érdeklődést.
"Sosem szégyelltem a másságom, mindenki tudta, mindig felvállaltam mindegyik barátnőmet."
Ez nagyon rendes dolog.
"Annak esetleg több köze lehet a váltásomhoz, hogy normális, hűséges, monogám nőt sosem találtam,vagy ha azt is hittem, hogy ez most más lesz, mindig csalódtam."
Ööö... hát nem mondom h nem ismerős az élmény.
"Aztán jött ez a férfi. Egyáltalán nem néztem rá úgy, csak barátként elkezdtünk ismerkedni. Aztán kiderült, hogy mindenben olyan, mint én, ugyanazok az érdeklődési körök, ugyanazok az értékek. Hűséges,őszinte,kedves,vicces. Aztán bumm beleszerettem. :D bár egy ideig küzködtem a gondolattal,és vele is tisztáztam, hogy ez nem biztos,hogy menni fog."
Hmmm. És a szex működik? Nem taszít az illata? Beindulsz tőle, ha hozzá simulsz, úgy, mint korábban egy nőtől?
(Bocs, ha túl intim kérdések, ez esetben ignoráld.)
Szerintem is biszex vagy, nem változtál. :)
Nekem ami változott, egy ideig elnyomtam magamban, hogy tetszenek a csajok(is), de hát ez van, miota elfogadtam a tényt, azóta sokkal könnyebben vagyok .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!