Milyen platformon találjak barátokat? L
Ez az oldal sem rossz amúgy, de facen csoportokban pl. Lehet kaptál volna normális privát üzenetet hogyha kiírod legalább melyik megyében keresel barátokat. Lehet lett volna valaki aki a közeledben lakik. Mert egyik platform se lesz hasznos ha nem pontosítod a vidéket. Győr és Nyíregyháza között is baromi nagy távolság van, de mind2 vidék.
Vannak alja emberek itt, de nem mindenki az.
Szomorú hogy egyből azt gondolják az emberre hogy trollkodik ha néhanapján megpróbál őszínte lenni. De valahol azért szórakoztató is. :D
A nevemen kívül minden igaz amit leírtam.
Nekem 50-50, hogy eltaláljam, trollkodsz e vagy sem. Annak is elmehetne a komikus írásmód miatt. Szerintem ezek nem olyan súlyos dolgok, hogy kizáró okok legyenek egy baráti kapcsolatban (na persze ha az alkoholizmus nem fordít ki a személyiségedből)
Én is kicsit ilyen fucked up vagyok. Magyarul hosszabb lenne elmagyarázni. Xd
Introvertált lányként kisminkeled magad szépen, felöltözöl slamposan és ki
pimpeled magad ékszerekkel majd elmész fesztiválozni, otthagyod a kis cipődet a ganéban és lefogadom, hogy 2 nap múlva húzogatja a sátrad cipzárját a nagy ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!