Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Felnőtt korban új barátságok?

Felnőtt korban új barátságok?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az, hogy gyerekkoromban nem igazán voltak barátaim, akikkel akkor vagy azóta sikerült összebarátkozni, azok vagy lemorzsolódtak, vagy külföldre költöztek és ezért személyesen nem tudjuk tartani a kapcsolatot. Próbálkoztam itt is és személyesen is barátokat találni, de nem megy túl könnyen. Akikkel itt elkezdtünk beszélgetni, azokkal egy idő után leült a beszélgetés és már nem írogatunk egymásnak. Azért tennék még egy próbát, hátha mégsem lehetetlen a dolog. Rólam annyit, hogy 33 éves vagyok, lélekben kb. ennek a fele, budapesti és nyitott felfogású, szóval az a tipikus pesti libsi, aki a körúton belülről osztja az észt 😄. Felmerülhet a kérdés, hogy férfi, vagy nő... nos, a helyzet az, hogy igazából egyik sem. Bővebben? Passz, én sem igazodok ki magamon. (Ha esetleg ebbe akarnál belekötni, akkor inkább ne írj.) Amúgy egy érzékeny, introvertált lélek vagyok, aki szeret kettesben lelkizni és kerüli a nagyobb társaságokat. A szám is csak addig ekkora, amíg anonim módon lehet hülyeségeket írogatni, személyesen ennél sokkal visszafogottabb vagyok. A külsőm sem extrém, nincs se piercingem, se tetoválásom, de még fura színű hajam sem és az öltözködésem is már-már unalmasnak mondható. Szabadidőmben szeretek a természetben csavarogni, meg társasozni is szeretnék, csak nincs kivel. Bár a fentiekből lehet, hogy nem ez jön le, de én valójában egy két lábbal a földön járó ember vagyok, aki mindent megtervez, persze ez nem azt jelenti, hogy nem szeretek néha álmodozni. Olyan emberekkel beszélgetnék, akik hozzám hasonlóan furák egy kicsit, nem találják a helyüket a világban, úgy érzik, hogy egy kicsit kilógnak mindenhonnan. Nem baj, hogy ha lány vagy, vagy ha te is benne vagy az LMBTQ-betűlevesben.

2022. júl. 31. 19:26
 1/10 anonim válasza:

Akárki is vagy, akármilyen beállítottságú...de aki ilyen szöveget le tud írni, az mindeképpen egy értelmes és szimpatikus ember !

Megérdemled, hogy legyen olyan barátságod,ami nem hal el és amiben magadat adod és úgy fogadnak el, amilyen vagy !

:)

2022. júl. 31. 19:38
 2/10 anonim válasza:

Na most fiú vagy, vagy lány? 🤔

Teljesen összezavartál 🤔😂😂🍺🍺🤘🤘

2022. júl. 31. 19:40
 3/10 A kérdező kommentje:

#1: Köszönöm, ez nagyon jólesett! 😊

#2: Fiúnak indultam, de aztán máshogy alakultak a dolgok. (csak hogy még jobban összezavarjalak 😄)

2022. júl. 31. 19:48
 4/10 anonim válasza:
Szia. Érdekes dolgokat írtál. Én szívesen beszélgetnék
2022. júl. 31. 20:30
 5/10 anonim válasza:

Ha van kedved, és sikerül megugranod a belépő tesztet, akkor gyere a Mensa HungarIQa egyesületbe! Nekem bejött, neked is szuper közeg lesz szerintem.

[link]

40+ leszbikus

2022. júl. 31. 20:58
 6/10 A kérdező kommentje:
#5: Júj, köszi! Egyszer már voltam tag, csak akkor még annyira erős volt a szociális fóbiám, hogy nem jártam el a programokra és nem is újítottam meg a tagságom. Azt hiszem, teszek egy újabb próbát. 😊
2022. júl. 31. 21:05
 7/10 anonim válasza:

"#5: Júj, köszi! Egyszer már voltam tag, csak akkor még annyira erős volt a szociális fóbiám, hogy nem jártam el a programokra és nem is újítottam meg a tagságom. Azt hiszem, teszek egy újabb próbát. 😊"

Szeretettel várunk vissza. 💗 Most például nagyon jó beszélgetős estek vannak rendszeresen, forgóasztalos rendszerben mint a rapidrandin, főleg újaknak és visszalépőknek, ezek nagyon jók szoktak lenni, én is rendszeresen járok rájuk. 💓 Ez nagyban segít beilleszkedni, ismerkedni azoknak is, akik kevésbé szociálisak.

Nekem a szocializálásban nagyon sokat segített az egyesület. :)

2022. júl. 31. 21:19
 8/10 anonim válasza:

#5 Sajnos nekem olyan magas az intelligenciahányadosom, hogy a Mensa HungarIQa rendezvényein azt éreztem, hogy rohamosan csökkenni kezd az IQ szintem, ugyanis az enyém jóval meghaladta a jelenlévőket, amikor megszólaltam azt sem értették milyen nyelven beszélek annyira karizmatikus személy vagyok és az intellektuális tudásom bearanyozta a horizontot úgyhogy rövid időn belül ki kellett lépnem a társaságból, mert éreztem, hogy szellemileg leépülnék és homogenizálódna az értelmi szintem ha túl sokat tartózkodnék ott.

Én atomreaktorokban kötöttem életre szóló barátságokat valamint a Nemzetközi Űrállomást ajánlom további ismerkedésre, ugyanis egyedül itt találtam hozzám hasonló óriási elmével megáldott egyéneket.

2022. aug. 1. 00:52
 9/10 anonim válasza:

Én kitöltöttem az online tesztet.

121 lett a pontszámot 33 évesen.

2022. aug. 1. 17:11
 10/10 anonim válasza:

"#5 Sajnos nekem olyan magas az intelligenciahányadosom, hogy a Mensa HungarIQa rendezvényein azt éreztem..."

Imádom a kommented 💓 Megosztottam a MH FB csoportban is, és ott is nagy sikere volt 🥰

2022. aug. 2. 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!