Felnőtt korban új barátságok?
Akárki is vagy, akármilyen beállítottságú...de aki ilyen szöveget le tud írni, az mindeképpen egy értelmes és szimpatikus ember !
Megérdemled, hogy legyen olyan barátságod,ami nem hal el és amiben magadat adod és úgy fogadnak el, amilyen vagy !
:)
Na most fiú vagy, vagy lány? 🤔
Teljesen összezavartál 🤔😂😂🍺🍺🤘🤘
#1: Köszönöm, ez nagyon jólesett! 😊
#2: Fiúnak indultam, de aztán máshogy alakultak a dolgok. (csak hogy még jobban összezavarjalak 😄)
Ha van kedved, és sikerül megugranod a belépő tesztet, akkor gyere a Mensa HungarIQa egyesületbe! Nekem bejött, neked is szuper közeg lesz szerintem.
40+ leszbikus
"#5: Júj, köszi! Egyszer már voltam tag, csak akkor még annyira erős volt a szociális fóbiám, hogy nem jártam el a programokra és nem is újítottam meg a tagságom. Azt hiszem, teszek egy újabb próbát. 😊"
Szeretettel várunk vissza. 💗 Most például nagyon jó beszélgetős estek vannak rendszeresen, forgóasztalos rendszerben mint a rapidrandin, főleg újaknak és visszalépőknek, ezek nagyon jók szoktak lenni, én is rendszeresen járok rájuk. 💓 Ez nagyban segít beilleszkedni, ismerkedni azoknak is, akik kevésbé szociálisak.
Nekem a szocializálásban nagyon sokat segített az egyesület. :)
#5 Sajnos nekem olyan magas az intelligenciahányadosom, hogy a Mensa HungarIQa rendezvényein azt éreztem, hogy rohamosan csökkenni kezd az IQ szintem, ugyanis az enyém jóval meghaladta a jelenlévőket, amikor megszólaltam azt sem értették milyen nyelven beszélek annyira karizmatikus személy vagyok és az intellektuális tudásom bearanyozta a horizontot úgyhogy rövid időn belül ki kellett lépnem a társaságból, mert éreztem, hogy szellemileg leépülnék és homogenizálódna az értelmi szintem ha túl sokat tartózkodnék ott.
Én atomreaktorokban kötöttem életre szóló barátságokat valamint a Nemzetközi Űrállomást ajánlom további ismerkedésre, ugyanis egyedül itt találtam hozzám hasonló óriási elmével megáldott egyéneket.
Én kitöltöttem az online tesztet.
121 lett a pontszámot 33 évesen.
"#5 Sajnos nekem olyan magas az intelligenciahányadosom, hogy a Mensa HungarIQa rendezvényein azt éreztem..."
Imádom a kommented 💓 Megosztottam a MH FB csoportban is, és ott is nagy sikere volt 🥰
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!