Valakinek nincs kedve beszélgetni?
Kedves Kérdező!
Van egy ötletem:
Egy papírra, vagy jegyzetfüzetbe szedd össze miket szeretsz. Hobbik, beszélgetési témák stb., stb.
Ha már tudod milyen érdeklődési köröd van, próbálj a neten szakkört találni, ahova személyesen el tudsz menni és esetleg nem olyan drága a tagság.
Az én környezetemben például van rajzszakkör, aki szeret rajzolni a környezetemben csak jót mondott a helyről. És nem is drága :)
Nekem első körben ez jutott eszembe.
Egy a hozzád hasonló érdeklődési körben hamarabb találhatsz barátokat, mint az iskolában. A suliban nem mindenkinek van szerencséje, de ez ne vegye el a kedvedet a barátkozástól, mert sok nagyon rendes ember van, akiket érdemes megismerni. :)
Ha szeretnél ilyesmiről beszélni, írj privátban nyugodtan :)
Remélem tudtam segíteni.
- B.
10, persze hogy aktuális
11, köszi a tanácsot
Keress rá az interneten az ÚJK ifi csoportra. Ha nincs meg, írj privátban, és megírom, hol tudod felvenni velük a kapcsolatot. Nagyon jó fiatalok, és nagyon támogatóak. Igazi barátokra lelhetsz bennük, és biztosan tudnak segíteni neked. ;)
Szép hétvégét neked! ;)
Ismerős szituáció számomra. :(
Ha szeretnél beszélgetni, írj rám bátran. :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!