Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek nincs kedve beszélge...

Valakinek nincs kedve beszélgetni?

Figyelt kérdés
Eléggé magányos vagyok. Az iskolában nincsenek barátaim. Próbálok barátkozni, de inkább le ráznak. Csak akkor jönnek oda hozzám, ha valamire szükségük van. 16/L

2022. júl. 31. 08:43
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Van egy ötletem:

Egy papírra, vagy jegyzetfüzetbe szedd össze miket szeretsz. Hobbik, beszélgetési témák stb., stb.

Ha már tudod milyen érdeklődési köröd van, próbálj a neten szakkört találni, ahova személyesen el tudsz menni és esetleg nem olyan drága a tagság.

Az én környezetemben például van rajzszakkör, aki szeret rajzolni a környezetemben csak jót mondott a helyről. És nem is drága :)

Nekem első körben ez jutott eszembe.

Egy a hozzád hasonló érdeklődési körben hamarabb találhatsz barátokat, mint az iskolában. A suliban nem mindenkinek van szerencséje, de ez ne vegye el a kedvedet a barátkozástól, mert sok nagyon rendes ember van, akiket érdemes megismerni. :)

Ha szeretnél ilyesmiről beszélni, írj privátban nyugodtan :)

Remélem tudtam segíteni.

- B.

2022. júl. 31. 10:57
 12/22 A kérdező kommentje:

10, persze hogy aktuális

11, köszi a tanácsot

2022. júl. 31. 11:01
 13/22 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok ezzel, a suliban sose voltak barátaim, neten sikerült megismerni pár jófej embert, de már velük is megszakadt sajnos. Úgyhogy megértem a helyzeted. Ha gondolod barátkozhatunk, ha nem zavar, hogy én már leérettségiztem.
2022. júl. 31. 11:24
 14/22 anonim válasza:

Keress rá az interneten az ÚJK ifi csoportra. Ha nincs meg, írj privátban, és megírom, hol tudod felvenni velük a kapcsolatot. Nagyon jó fiatalok, és nagyon támogatóak. Igazi barátokra lelhetsz bennük, és biztosan tudnak segíteni neked. ;)

Szép hétvégét neked! ;)

2022. júl. 31. 11:27
 15/22 anonim válasza:
Írj ha akarsz.
2022. júl. 31. 17:24
 16/22 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha a családod meg a tanárok nem segítenek, akkor mások sem nagyon fognak. Engem is többször bántalmaztak általánosban, az elkövetők ejnye-bejnyén kívül nem nagyon kaptak mást. A bántalmazások miatt csak még visszahúzódóbb lettem, a nagyszerű pedagógusok meg csak annyit mondogattak, hogy "túl csendes" vagyok. Így aztán úgy nőttem fel, hogy sosem voltak barátaim, volt ugyan pár ember, akikkel ideig-óráig tartott az ismeretség, aztán ők is eltűntek. Ha szerencséd van, találhatsz valamilyen közösséget, társaságot, de azért számíts arra, hogy manapság sem nagyon divat az embereknél az összetartás, egymás segítése, általában hamar ráunnak a másikra, mert újabbnál újabb ingerekre, élményekre, emberekre vágynak.
2022. júl. 31. 17:47
 17/22 anonim válasza:
Irj :)
2022. aug. 1. 06:35
 18/22 anonim válasza:

Ismerős szituáció számomra. :(

Ha szeretnél beszélgetni, írj rám bátran. :)

20/F

2022. aug. 2. 17:45
 19/22 anonim válasza:
Szia! Ha még nem késő, h írok, nyugodtan írj privibe!
2022. aug. 2. 17:48
 20/22 anonim válasza:
szia! en is szivesen beszelgetnek veled sot en is baratokat keresek magamnak mivel nem reg koltoztunk vissza az orszagba szoval nekem batran irhatsz
2022. aug. 2. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!