Hogyan ismerkedjek, ha gátlásos vagyok?
El akarok menni régóta társasozni, vannak erre kitalált kocsmák, bárok. Csak nem ismerek senkit, aki jönne is velem, így vagy egyedül megyek, vagy sehogy. 2 baj van, egyrészt furcsa belegondolnom, hogy bemegyek, lesz bent pár arc, és valakihez be "kell" csatlakoznom, meg kell kérdezzem, hogy leülhetek-e hozzájuk, játszhatok-e velük. Másrészt idegenekkel annyira nincs is kedvem játszani. Persze tudom csak addig idegenek, míg meg nem ismerem őket, de elkezdeni akkor sincsen kedvem, valami visszatart, nem is tudom mi... a gátlások. Baromi frusztráló egy szitu. Akarok menni és tisztában vagyok vele, hogy kell is, másképp sosem lesznek haverjaim, csak rohadtul nincs kedvem, pont azért mert idegenek, és nem a haverjaim. :D
Mi a megoldás? Mit látok rosszul? Esetleg Debreceni társasjátékosokat hol tudnék találni? Erre kitalált facebook csoportot, vagy egyéb helyet nem találtam, a csoportokban inkább adnak-vesznek és tanácsokat kérnek... főleg Budapestiek nyilván. Ja, és 23 éves srác vagyok.
Esetleg munkahelyen/egyetemen nem ismertél meg valakit, akit hívhatnál? Vagy az ilyen társazozó kocsmáknak nincsen fb oldaluk, és esetleg ilyen ismerkedős eseményeket hátha megosztanak, csinálnak.
Én még benne is lennék, de csak ősszel költözöm Debrecenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!