Valaki beszélgetni?
#10 Köszi, hogy megosztottad a tapasztalataidat, ezek szerint túl sokat nem veszítettem, hogy nincs tele a GYK-s postaládám privát üzenetekkel. Én egy chatoldalon szoktam általában beszélgetni, nekem az a kedvencem, amikor privátban rámírnak, hogy "Szia Mizu?" aztán próbálok valami hagyományostól eltérő választ adni, hogy ne csak annyit írjak, hogy "Minden ok" hanem becsempészek valami változatosságot, hogy legyen téma pl: "köszi minden rendben van, leszámítva, hogy kiakad a hömérő higanyszála, olyan meleg van kint, te hogy bírod a hőséget" aztán kapom rá az 1 szavas válaszokat, semmi visszakérdezés nélkül csak odanyögi, hogy "Jól".
A másik kedvencem amikor 1-2 szavas válaszokat kapok, amiben véletlenül sincs visszakérdezés, majd 1 idő után megunom és nem teszek fel újabb kérdést a beszélgetőpartnerem tizenötödik kijelentőmondata után aztán pár perc elteltével olyan üzenetet kapok, hogy: "Mondj valamit".
Egyébként szerencsére tényleg vannak olyan emberek is, akikkel jókat lehet beszélni, csak sajnos ezek a kisebb hányadát teszik ki a chatoldalakat használók többségének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!