30 feletti, nem-akciómániás animések! Van kedvetek privátozni velem? 40 feletti animés férfi vagyok, a felnőtt lélektaniak, elvontabbak a kedvenceim.
Persze bármilyen életkorúval és neművel szívesen levelezem, azonban könnyebben megértetem magam a generációmhoz közelebbiekkel, akik között eddig sajnos alig akadtam eddig animésre.
Viszont ha lehet, olyanok írjanak, akik nem shounen mániások, nem az akcióközpontú animéket kedvelik.
Tehát tőlem távol áll a Naruto, Dragon Ball, Attack on Titan, Tokyo revengers, Platinum End...
Az akció animéken kívül bármire nyitott vagyok, ami tartalmas. A sok akció egy alkotásban nem hagy elég teret a lelki mélység kibontakozására, sajnos.
(Viszont a félig akciós anime nem gond számomra, ha tartalmas, elmélyült.)
A kedvenceimre? Sorolok néhányat azok közül, melyek egy részében ugyan akció is jellemző, de mégis inkább lélektani, valamilyen szinten:
Angel Beats
Kokoro Connect
Psycho-Pass
Happy Sugar Life
Gunlsinger Girl 1. évad
Satsuriku no tenshi
Serial Experiments Lain
Clannad After Story
Air
Yakusoku no Neverland 1. és 2.
Shoujo Shuumatsu Ryokou
Eve no jikan (minisori)
Orange
Anohana
Hotarubi no mori e (animemozi)
Planetarian - Chiisana hoshi (minisori)
Tenshi no tamago (animemozi)
Beastars 1. és 2.
Death Note
Elfen Lied
Boku dake ga inai machi
Death Parade
Gakkou Gurashi
Higurashi no naku koro ni 1. és 2. (Kai)
No.6.
Madoka magica
Charlotte
Érkezett egy privát, ebből vélem, hogy talán félreérthető a kérdésem!
Én ISMERKEDNI, BARÁTKOZNI, LEVELEZNI (privát) szeretnék.
Valaki nyomjon rá, kérem, a "rossz kategóriában van a kérdés" gombra!
Köszönöm a moderátoroknak, ha átteszik az ISMERKEDÉS/BARÁTKOZÁS részre! :)
Kérlek, előző, ha már válaszolsz, legalább olvasd el a kiinduló kommentem (adott esetben legalább az utolsó mondataimat is):
Írtam:
"Tehát tőlem távol áll a Naruto, Dragon Ball, Attack on Titan, Tokyo revengers, Platinum End..."
Mit nem ért, mit nem szeret? :) Oké, a Titánba csak belenéztem, de állítólag akciódús, az meg nem asztalom.
Itt kérem, diktatúra van, mégpedig a hegyekben! :P Jóhogy, hiszen diktafonnal túrázom a hegyekben. ;-)
Na, komolyra fordítva, ha valaki a komolyabb animélet kedveli, írjon, légyszi! :) Akár privit. A tárgyban jelezze, hogy anime, vagy valami ilyesmit. De az is jó, hogy mézeskalács, vasorrú bába, lukas zokni, vagy mittudomén. A "mittudomén" is megteszi. :)
9. Mangát láttál esetleg? Nem hinném hogy itt kellene szidni egy animét, egyébként sem szidom a te kedvencedet:)
Ez meg inkább gyerekes viselkedés.. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!