Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Biszex/leszbikus lányok...

Biszex/leszbikus lányok barátkozni?

Figyelt kérdés

Egy kissé unalmas fiú vagyok. Mindig is érdekelt, hogy milyen egy leszbikus lánnyal barátkozni/milyen ha egy leszbikus lány az egyik bf-em. Hobbijaim:rendezvényszervezés, szaxofonozás, judo, kondi, hangtechnika, japántanulás és nekiszeretnék fogni programozni is, mert amúgy elég jól értek az informatikához. És most nem hazudok, tényleg ennyi hobbim van. Az életem lehet, hogy nem unalmas, de nem vagyok egy nagyon izgalmas beszélgető társ. És sokat kérdezősködök.

Ig: @_k_alap_

2022. jún. 30. 22:47
 1/4 anonim válasza:
Nem tudom miért érdekes egy biszex lány. Szerintem semmi érdekes nincs bennem, azon túl, hogy lányokat is megnézek 😅
2022. júl. 1. 06:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Én sem nagyon tudom elmagyarázni, hogy miért érdekeltek ennyire, csak kíváncsi vagyok. Nem tudom, hogy miért, de az vagyok.
2022. júl. 1. 10:52
 3/4 anonim válasza:

Valszeg olyan mint fűszer a kajához. Nem biztos hogy érezni fogod hogy benne van, de ott van és attól másabb lesz. Na most értelmesen is leírva kvázi egy új tulajdonságként fogható fel. Valami új, más.

Engem is különösebben érdekelnek a lányok akik vonzódnak a saját nemükhöz, de ez elég egyértelmű biszexként.

2022. júl. 1. 21:21
 4/4 anonim válasza:
Én bi lány vagyok, ha még aktuális akkor ha gondolod nyugodtam írj.
2022. júl. 21. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!