Keresek egy szuper csajszit. Ha magadra ismertél írj. (: kérdőjel (?)
Figyelt kérdés
29 éves vagyok, férfi. Barátkozás, beszélgetés... Igazából mindenre nyitott vagyok. Ha életvidám, kedves és mosolygós vagy nyugodtan írhatsz itt vagy privátban. Ha nem vagy az, de szívesen gyakorolnád akkor is beszélgethetünk.2022. jún. 30. 17:19
1/11 anonim válasza:
Meleg vagy?És mi van azzal az éti csigával?
2022. jún. 30. 17:40
2/11 A kérdező kommentje:
Meleg van. :) A csigát meg az előbb láttam. De hamar elszaladt.
2022. jún. 30. 17:44
3/11 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetnék
2022. jún. 30. 18:56
4/11 A kérdező kommentje:
Írtam
2022. jún. 30. 20:33
5/11 anonim válasza:
Miért csak a pozitív arcát szeretnéd látni valakinek? Úgy értem, ha a barátja szeretnél lenni, akkor minden arca kell, hogy érdekeljen...
2022. jún. 30. 20:44
6/11 A kérdező kommentje:
Olvasd vissza a bekezdés végét. Az elfogadásról szól. De mégsem kereshetek úgy hogy meggyötört satrafa utolsó léle(k)zetvételéhez beszélgető társ áll szolgálatára. Meg az sem hátrány ha tényleg van pozitív, oldala. Mosolygós, életvidám meg minden. Ha ilyenje van a többi minden rosszat is könnyebb elfogadni. (:
2022. jún. 30. 20:57
7/11 anonim válasza:
Hát, az utolsó mondat is azt tartalmazza, hogy próbáljon vidám lenni, akkor is, ha amúgy nem az. Azért ez nem mindig a legjobb tanács...
2022. jún. 30. 22:15
8/11 anonim válasza:
Én is beszélgetnék veled, ha lenne hozzá kedved:)
2022. jún. 30. 22:21
9/11 A kérdező kommentje:
7: Csak azt szerettem volna mondani, hogy jobban szeretem azokat a nőket, akik már ragyognak. De azoktól sem zárkózom el, akik esetleg picit fakóbban, vagy más az alap beállítottságuk. Kérlek értsd jól amit mondani akartam.
8: Persze, lenne hozzá kedvem. Kategorizáld be magad, és használd a csigapostát.
2022. jún. 30. 22:28
10/11 anonim válasza:
Szia! Ha van kedved hozzá, akkor én is szívesen beszélgetnék veled bármiről. 🙂
L28
2022. júl. 7. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!