Nők, lányok! Lenne kedvetek ismerkedni egy sráccal?
Ja oké. De a lexikális tudás messze nem minden. Sőt, az internet korában, ha valamire nem találom meg a választ, akkor az inkább ciki. Most egy ilyen random fizikus a történelemből dologra bárkit is lehetett volna írni.
Miért pont fizikust kérdeztél?
Csakhogy nem a random volt a kérdés, hanem a kedvenc. Amiből lehet már következtetni arra, hogy milyen karakterek szimpatikusak, beszélgetésindító az ide-oda érvelés, hogy miért ő a kedvenc, stb.
Nagyobb a választék. Jobban népszerűsítik a fizikai kutatásokat, mint mondjuk a kvantumbiológiát.
Nincs ezzel semmi gond, méregessünk nyugodtan, de azért egy igen vagy egy nem válasz jól jött volna a viszontméregetés tekintetében az előző kérdésemre.
De ha ez bizalmas adat, azt is el tudom fogadni :D
IT-val hogy állsz?
Azt meg tudom erősíteni, hogy nőnemű vagyok, és hogy nem vagyok elrontója semmilyen intellektuális dolognak.
Úgy, hogy ötéves ismeretség után is képes vagyok meglepni az IT-s haveromat a káosszal és pusztítással, amit elő tudok idézni a számítógépemen. Ha öntudatra ébrednek a gépek, lesz hozzám pár keresetlen szavuk.
A pusztítás öncélúan nem biztos, hogy jó :D viszont ha becsomagoljuk, átkeretezzük, és azt mondjuk, hogy teret engedünk az újnak...
Neked van olyan téma amivel kapcsolatban szívesebben beszélgetsz más témák rovására is akár? És akkor megkérjük a témaegyenjogúsági kormánybiztosokat, hogy tekintsenek el. Jobbra vagy balra, kinek melyik a szimpatikusabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!