Valakinek volna kedve barátkozni? 17/F
Elég kevés barátom van, úgyhogy gondoltam teszek itt egy próbát, hátha találok néhány embert, akit hasonló dolgok érdekelnek és szívesen barátkozna velem.
Szeretek sorozatot nézni:
Leginkább akció, kaland, sci-fi sorozatokat és szitkomokat.
A szitkomok közül két nagy kedvencem az Agymenők és a Rick és Morty.
A másik kategóriában elég sok sorozatot (és filmet) láttam már, például a DC sorozatok, Marvel filmek, X-Men filmek, Odaát, Doctor Who, de tetszenek a nagy népszerűségű sorozatok is, mint például a Trónok harca, A nagy pénzrablás vagy a Stranger Things. Majd az Esernyő Akadémiát is meg szeretném nézni valamikor.
Informatikát tanulok és szeretek programozni is, de még csak kezdő vagyok.
Néha videojátékokkal is játszom, de a sorozatokat sokkal jobban kedvelem.
Bács-Kiskun megye, Pest megye és Jász-Nagykun-Szolnok megye határánában élek, Kecskemét közelében (a Budapest-Szeged vasútvonalon).
Bárki írhat, akinek szimpatikus vagyok a leírtak alapján és úgy érzi, tudna velem beszélgetni, barátkozni. (Akkor is nyugodtan írhatsz, ha már évek teltek el a kérdés kiírása óta)
Nem nagyon szoktam.
Nem vagyok egy bulizós típus😅
#4, közel jársz, de nem talált.
Igazából csak azért választottam ilyen részletes és titokzatos leírást a lakóhelyem számára, mert így bárki fel tudja ismerni a saját megyéjét, városát vagy éppen vasútvonalát, ha a közelben lakik. Nem kell hozzá elővenni a Google Térképet :)
De így jobban belegondolva, ez a szöveg már majdnem olyan mint egy rejtvény, amit meg lehet fejteni :D
Szia! Esetleg kockulni? Én szoktam, ha időm engedi, edzés után ^-^
22/L
Hali :),
18 éves (fiú) vagyok, jelenleg Németországban élek és én is abban a helyzetben vagyok, hogy nincsenek túl sok barátaim, ami nem jó dolog... Én megmondom őszintén, hogy sorozatokat nem nagyon nézek; az egyetlen sorozat, amelyet nézni szoktam - vagy hiszed, vagy nem :D - a Munkaügyek.
Én a szabadidőmben vagy tanulok(xd), az M4 Sportot nézem 🤣, politikai műsorokat nézek, rádiót hallgatok vagy filozófiai kérdésekről elmélkedek.
Szerintem nem baj, ha téged és engem is más dolgok érdekelnének, hiszen én arra is jó vagyok, hogy egyszerűen csak általános dolgokról elbeszélgetünk (hogy telt a napunk, milyen helyzeteket éltünk át, hogyan tervezzük a jövőnket stb. )
Nem tudom, hogy még aktuális-e a bejegyzésed, de ha gondolod, nyugodtan írj rám, mert én is barátkozni szeretnék és ha majd talán jobban megismerjük egymását,még ki is alakulhat egy barátság köztünk! ;)
Köszönöm válaszod.
Küldtem üzenetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!