Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki szeretne beszélgetni...

Valaki szeretne beszélgetni egy kicsit? 22N

Figyelt kérdés
Hívásra gondoltam, chatelni nincs kedvem. Beszélhetünk bármiről, kivéve a politikát, filozófiát és asztrológiát. Pár dolog rólam: gamer vagyok, animés, szeretem a kutyákat, bármennyit képes vagyok pofázni róluk. Aki szívesen csevegne dobjon privátban egy discord nevet és küldök barátjelölést. Más platformra nem vagyok nyitott.

2022. jún. 19. 19:01
1 2 3
 21/30 anonim válasza:

Na azokban nem vagyok otthon, Jo mmo meg nem sok van manapsag sajna

Na mind1 :(

2022. jún. 20. 09:16
 22/30 A kérdező kommentje:
Kár :/
2022. jún. 20. 09:17
 23/30 anonim válasza:
Kár :/
2022. jún. 20. 09:25
 24/30 anonim válasza:
Én wowoztam de sajnos abba kellett hagynom mert hívott az élet. Azóta nagyon szürkék a napjaim. Legszívesebben mai is farmolnék a disznókkal, vagy ütném illidant esetleg bujkálnék a bozótban a hordások elöl, de ez már csak egy álom. Le is fekszem aludni magamnak.
2022. jún. 20. 23:43
 25/30 anonim válasza:

ha még szeretnél, írj és meglátjuk

29F

2022. jún. 21. 17:57
 26/30 anonim válasza:

Szívesen írtam volna, de én inkább vagyok a chatelős fajta és csak akkor beszélgetnék ha tényleg is csinálunk valamit mert különben nekem olyan fura...

amúgy meg akik felhozták az asztrológiát meg listát szerintem nem olvasták el rendesen a kérdést

2022. jún. 21. 20:23
 27/30 anonim válasza:

#14: A kérdésed alatti kifejtésed öt mondatából három negatív, illetve korlátozó jellegű. Szerintem sokkal megnyerőbb az, ha nem rögtön feltételeket szabsz, de nekem végül is mindegy, akinek ez bejön, hát lelke rajta.

Egyébként erről az egészről a következő klasszikus jutott az eszembe:

https://www.youtube.com/watch?v=rm2UyLz4n30

A 12-es voltam.

2022. jún. 21. 20:53
 28/30 A kérdező kommentje:
Hát rendben. Én csak nem akartam felesleges köröket futni. Volt olyan beszélgetőpartnerem korábban aki élt halt az ezotériáért és az asztrológiáért és másról sem tudott beszélni. Nem volt hosszúéletű a dolog. Nem akartam más idejét pazarolni, ahogy a sajátomat sem, ezért leírtam a számomra érdektelen témákat. Én nem látok ebben kivetni valót, de megértelek és szíved joga.
2022. jún. 21. 22:22
 29/30 anonim válasza:
Metin2-t nem toltad? Én mostanában gondoltam, hogy keresek valami szervert nosztalgiázni. :D
2022. júl. 7. 23:49
 30/30 anonim válasza:

Nah jól megy a beszélgetés?

23F

2022. szept. 3. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!