Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt spirituális érdeklő...

Vannak itt spirituális érdeklődésű, 40 körüli magányos emberek, akik szívesen járnának baráti közösségbe, ha lenne ilyen?

Figyelt kérdés

Én ilyen vagyok, és már régóta vágyom egy hasonló érdeklődésű baráti társaságra, akikkel rendszeresen össze lehetne jönni, programokat szervezni (természetesen "offline" gondoltam, az online térben már rengeteg ilyen van). Sajnos nekem épp az ellenkezője valósult meg egyelőre, azzal az 1-2 barátnőmmel aki volt, is eltávolodtunk egymástól... De talán még nem késő "újrakezdeni". Vajon vannak hasonló helyzetben lévők, akik szintén ilyesmire vágynak? -arra gondoltam, akár még itt is lehetnek :)

A kort csak útmutatásként írtam, és nemtől, családi állapottól fügetlenül gondoltam. A spirituális érdeklődés pedig elég tág fogalom, onnantól hogy mágiát/okkultizmust gyakorolsz, addig hogy hiszel Istenben és ez fontos része az életednek...

2022. jún. 10. 17:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#3 Te gondolom, troll vagy. De ha esetleg komolyan gondoltad, akkor sajnos nem én vagyok az embered, én nem kedvelem a tudatmódosító szereket. Tudom, egyesek így akarnak spirituális élményeket kierőszakolni, de nem hiszem, hogy ez jó út lenne.
2022. jún. 11. 17:29
 12/16 A kérdező kommentje:
#7 szuper, írok privátban. Bár ha elfelejteném, írhatsz te is :)
2022. jún. 11. 17:31
 13/16 anonim válasza:

7-es vagyok..

Pont akkor írtam neked..

2022. jún. 11. 17:35
 14/16 Barnabas333 válasza:
Engem is tegyél fel a listára, érdekel ha lesz. Köszi
2022. jún. 12. 09:38
 15/16 A kérdező kommentje:
#14 Írok privátban :)
2022. jún. 13. 15:53
 16/16 A kérdező kommentje:
Továbbra is figyelem a kérdést :)
2022. jún. 27. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!