Most költöztem fel egy Zalából Budapestre és nincsenek itt ismerőseim. Hogyan fussak neki?
Zalaegerszegen jóformán csak valamikori középiskolás barátaimmal lógtam az utóbbi 4 évben érettségi óta.
Most 23 évesen munka miatt (kezdő férfi ápoló vagyok stroke és egyéb neurológiás sérültek rehab osztályán) Budapestre költöztem, és nem igazán tudom hogyan kéne nekiállnom ismerkedni.
Úgy általában ismerkedni.
Nem igazán szeretem a zajos bulihelyeket.
Tipp?
Járhatnál táncházba, többféle nemzetiségnek is van rendzseres táncháza. Facebookon keresgélj.
Vagy esetleg tánctanfolyamra.
Vagy valamilyen hétvégi tanfolyamra.
Amúgy én is szívesen túráznék, bár nem tudom, hogy te milyen társaságra vágysz. Egy tizessel vagyok idősebb nálad. Régen utazós-túrázós voltam, de most inkább kisebb, rövidebb sétákat preferálom a városban vagy amihez nem kell sokat utazni.
Érdekes, mert engem pedig a fiatalok találnak meg,csak úgy egy jót beszélgetni, sétálni, vagy kirándulni :)
A korombeliek mind búval b...ttak és panaszkodnak. Legalább a fiatalokkal jókat tudtam dumálni, röhögni.
53 F/Bp
12#
Merre találnak meg? Milyen aktivitás közben?
11#
Köszönöm.
12 vagyok.
Volt itt egy kérdésem még tavasszal kirándulás kategóriában. Ennek alapján, illetve volt,aki a könyvtárban lett beszélgetőtárs, később voltunk kirándulni is.
De ezek általában egy -egy alkalom volt, nem sorozatos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!