Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Most költöztem fel egy Zalából...

Most költöztem fel egy Zalából Budapestre és nincsenek itt ismerőseim. Hogyan fussak neki?

Figyelt kérdés

Zalaegerszegen jóformán csak valamikori középiskolás barátaimmal lógtam az utóbbi 4 évben érettségi óta.

Most 23 évesen munka miatt (kezdő férfi ápoló vagyok stroke és egyéb neurológiás sérültek rehab osztályán) Budapestre költöztem, és nem igazán tudom hogyan kéne nekiállnom ismerkedni.

Úgy általában ismerkedni.

Nem igazán szeretem a zajos bulihelyeket.

Tipp?

2022. jún. 3. 10:37
1 2
 11/15 anonim válasza:

Járhatnál táncházba, többféle nemzetiségnek is van rendzseres táncháza. Facebookon keresgélj.

Vagy esetleg tánctanfolyamra.

Vagy valamilyen hétvégi tanfolyamra.

Amúgy én is szívesen túráznék, bár nem tudom, hogy te milyen társaságra vágysz. Egy tizessel vagyok idősebb nálad. Régen utazós-túrázós voltam, de most inkább kisebb, rövidebb sétákat preferálom a városban vagy amihez nem kell sokat utazni.

2022. jún. 3. 16:38
 12/15 anonim válasza:

Érdekes, mert engem pedig a fiatalok találnak meg,csak úgy egy jót beszélgetni, sétálni, vagy kirándulni :)

A korombeliek mind búval b...ttak és panaszkodnak. Legalább a fiatalokkal jókat tudtam dumálni, röhögni.

53 F/Bp

2022. jún. 3. 16:42
 13/15 A kérdező kommentje:

12#

Merre találnak meg? Milyen aktivitás közben?

11#

Köszönöm.

2022. jún. 3. 16:57
 14/15 anonim válasza:

12 vagyok.

Volt itt egy kérdésem még tavasszal kirándulás kategóriában. Ennek alapján, illetve volt,aki a könyvtárban lett beszélgetőtárs, később voltunk kirándulni is.

De ezek általában egy -egy alkalom volt, nem sorozatos.

2022. jún. 3. 17:01
 15/15 anonim válasza:
Pedig alapból csak úgy lehet ismerkedni, hogy a meglévő környezettéből. Otthonodban, bezárkózva nem lehet ismerkedni. De alap ismerkedési módszer, a lakó környezetedben lévő szomszédok, vagy a munkahelyeden lévő kollégák / kolléganők. Ezen kívül, ha valamelyik szomszédod bulit tart, vagy esetleg egy munkahelyi kollégád / kolléganőd bulit tart, és meg hív a buliba. Akkor az ilyen jellegű bulikban is lehet ismerkedni. De ha ilyen bulikba nem kapsz meghívást. Akkor már csak a szórakozó helyek maradnak. Még esetleg a baráti körörből lehet ismerkedni. De mivel te eljöttél otthonról, és az otthoni faludban maradtak a barátok. Akkor már csak a lakó helyeden lévő szomszédok, és a munkahelyeden lévő kollégák és kolléganők maradnak. Plusz, ha a kollektíva szervez esetleg valamilyen bulit, akkor oda is elmehetsz. - Hid el. Legtöbben így ismerkednek, párjukkal. Munkahelyi kapcsolatból, vagy szomszédokból, vagy valamilyen bulin lévők közül. Tehát ha nincs más akkor, menj el egy szórakozó helyre.
2022. jún. 3. 18:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!