Valaki ismerkedni (26/N)?
#19 "Itt akommentek háromnegyede felesleges volt és kötözködés."
Nem mi kezdtük...
25/F
Van egy szakács szakmám és egy érettségim.
Szabadidőm mostanság nem igazán van de ha van is akkor szeretek: főzni, kerékpározni, kirándulni és túrázni! Nagyon szeretem a gyerekeket valamint az állatokat is! ☺
újabb 18+
https://www.youtube.com/watch?v=AKQLWvjATII&ab_channel=RTMGANG
férfi társaim, legyenek már önbizalmatok :D jó nő talál pasit, de az igazi érték addig tart míg el nem használják, és felkopik az álla :D
31 eves ferfi vagyok. mit is mondjak... USAban elek, szeretek kisebb turakra menni, ilyen 1 napos kirandulas a hegyekben. Ezen kivul most a hobbim a spanyol tanulas, a celom hogy tarsalgasi szinten tudjam a nyelvet. Szeretem a jo autokat, szeretek jokat kajalni :D
Ha neked az jo hogy csak itt uzenetbe irogatunk akkor irj ram egy kis bemutatkozassal. :)
Ugyan már srácok, ha nem szimpi nektek, hagyjátok csak. Van még ezer csaj a világon, keresgéljetek csak tovább.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!