Hol lehetne megismerni 30-50 közötti párokat, akiknek lenne kedvük bulizni, társasjátékozni?
Kicsit kilógunk a korból (én 26 vagyok, vőlegényem 30), de teljesen átérzem a helyzeted, mi is hasonló helyzetben vagyunk, mint ti, hasonló laza, de azért már nem tini társaságra van igényünk. :)
Én sajnálattal tapasztaltam, hogy az emberek többsége 30 felé nagyon "mókuskerekes"/"komfortzónás" lesz, amit nem gondolnék, hogy a felnőtt élet teljes mértékben indokol. Én szeretem annyira a társaságot, hogy rá lehet szedni, hogy a jó mókáért cserébe másnap nyúzottan menjek dolgozni például, más pedig ennél kevesebb miatt is lefúj egy tök jó programot. Egyszer-egyszer teljesen rendben van, de mikor fél évig nem látsz valakit, piti kifogások miatt, akkor jobb elengedni a próbálkozást. Ez nekem nagyon a ló túloldala. Mi is főállásban dolgozunk, én tanulok is munka mellett, van elég bajunk úgymond, de van igényünk összeülni szórakozni, kirúgni kicsit a hámból együtt, élményeket szerezni nagyobb csapatban és dumálgatni közös beszélgetésben napközben is, mikor épp időnk van rá. Olaj a tűzre, hogy nem tervezünk saját gyereket és így egyre inkább kívülállók vagyunk a felnőtt korosztály jelentős részének életében.
Ha van kedvetek, tegyünk egy próbát! :)
Sziasztok!
Egyedülálló nem jöhet szóba?
Igazából a 18-20 körüli barátikörömmel évi 1-2 találkozón kívűl már nincs több. Utánna mege gy hosszú kapcsopatok volt, ahol a párom körében mozogtunk. Ami természtesen a szakitással eltűnt. Szóval utánna maradt a munkába temetkezés stb rövid távon. De az meg nem élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!