Hogy találjak olyan lányt, aki Budapesten eljönne velem bulizni?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, mindig szívesen eljártam volna bulikba, de az összes barátom utálja az ilyen helyeket, a párom se szeret ilyen helyre menni, és így nincs kivel, egyedül meg nem szeretnék. Hol keressek hozzá társaságot?2022. máj. 2. 17:26
1/7 anonim válasza:
Legjobb barátnő kereső csoport és barát kereső csoport
2 is van facen
Csatlakozz
Hetente többször is kiírják lányok hogy társaságot keresnek szórakozáshoz , vagy partnert keresnek egy koncerte vagy bulira
Szerintem egy próbát megér
2022. máj. 2. 17:40
2/7 anonim válasza:
Én mennék, de messze vagyok Pesttől.
2022. máj. 2. 18:04
3/7 anonim válasza:
1-es válaszoló,megkérdezhetem a csoport nevét?
2022. máj. 2. 19:09
4/7 anonim válasza:
Nyáron én szívesen mennék, júliusban pl. Addigra úgyis lemegy az érettségim meg minden. :D
18/l
2022. máj. 2. 19:19
5/7 anonim válasza:
Legjobb barátnő kereső
Ezt írd be a Facebook keresőbe
Illetve van olyan is hogy Barát kereső (ez a neve)
Ott fiúk is vannak
2022. máj. 2. 19:45
6/7 anonim válasza:
Én elmegyek veled szívesen! Bözsike, 78/transzi.
2022. máj. 2. 23:41
7/7 anonim válasza:
azért csak óvatosan a facebook-al meg az itteni én is elmennék veled. Amúgy meg milyenek azok az "ilyen" helyek ahová nem mennek el veled a barátaid, miért Ők hova járnak? Az meg elég furcsa, hogy a párod nem megy veled még néha napján sem, akkor miért a párod?
2022. máj. 25. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!