Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Enyhén testi fogyatékos...

Enyhén testi fogyatékos lánnyal valaki ismerkedne esetleg?

Figyelt kérdés
Az egyik karom hiányzik, ettől eltekintve egyébként teljesen normális hétköznapi életet élek, de barátaim sosem voltak, mindig mindenhonnan kinéztek, kiközösítettek, kinevettek. Szeretnék valakit aki esetleg szívesen barátkozna velem így is.
2022. ápr. 24. 11:34
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

Nem tudom honnan írsz, de én is szívesen ismerkednék veled, ha nem vagyunk túl messze.:)

34/f

2022. ápr. 24. 14:11
 12/24 anonim válasza:
Szia! Írj, ha gondolod, szívesen barátkoznék. L/30
2022. ápr. 24. 22:03
 13/24 anonim válasza:
☎️
2022. máj. 13. 11:05
 14/24 A kérdező kommentje:
Szeretnék bocsánatot kérni az emberektől és mindenkitől akinek kárt okozhattam. Elsődlegesen azért nincsenek barátaim, mert antiszoc vagyok és nem is törekszem rá hogy kiépítsek vagy fenntartsak barátságokat. Ezt is csak egyszeri magányérzetből írtam ki, ami aztán elmúlt, és vele a barátkozásra való ingeranciám is. Köszönöm annak aki megtisztelt a figyelmével és sűrű bocsánatkérésem illeti mindazokat akiket keresztülcsesztem.
2022. máj. 13. 13:59
 15/24 anonim válasza:
Wow, velem nem beszéltél, 1es és 4es kommentelő vagyok, durva,hogy megköszöni valaki, meg bocsánatot kér, ha aztán mégsem kommunikál az emberekkel,akik rairtak. Nem jellemző az emberekre. De amúgy tök érthető, én is úgy vagyok vele,hogy tök jó lenne ,ha lennének közelebbi barátaim, meg hogy el kéne menni koncertre,aztán hazaértem munkából, és örülök,hogy senki előtt nem kell jopofizni, csak nézhetek valami filmet, és senkivel nem kell foglalkoznom :D
2022. máj. 13. 15:19
 16/24 anonim válasza:
#15.) - Amúgy most volt a 28. születés napja (valszeg azt is egyedül ünnepelte...)
2022. máj. 13. 15:24
 17/24 anonim válasza:

Boldog születésnapot Kérdező:)

16. A 30. Születésnapomra azt hittem majd hatalmas bulit csapok, harmadik X, blablabla. :D

Olyan jót aludtam helyette egyedül:D

2022. máj. 13. 15:37
 18/24 anonim válasza:

"Szeretnék bocsánatot kérni az emberektől és mindenkitől akinek kárt okozhattam. "

- Nekem csak az időmet pazaroltad...

Én komolyan azt hittem, hogy együtt fogunk buszozgatni...

2022. máj. 13. 15:47
 19/24 anonim válasza:
Nekem nem is írt, nem is beszéltünk...beszélt egyáltalán vele valaki?
2022. máj. 13. 16:18
 20/24 anonim válasza:

#19.) - Kedves Tizenkilences !

- Igen beszéltem vele.

- És közölte, hogy nem szeretne barátkozni !

- Csak a pillanat hevében írta ki a kérdést.

- Egy hirtelen felindulás volt az egész.

De már meggondolta magát.

Mint látod, ő maga írta hogy : nem szeretne beszélgetni.

El kell fogadnod, és én is ezt teszem, habár nehezemre esik 😞😔

Pedig már kezdtem megkedvelni 😕

És tervezgetni a közös "barátkozásos/buszozgatós" jövőnket 😔

2022. máj. 13. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!