Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol lehet normálisan ismerkedn...

Hol lehet normálisan ismerkedni? Ahol nem tűnnek el az emberek? /N

Figyelt kérdés

2022. ápr. 22. 21:51
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Itt, velem. :)
2022. ápr. 24. 18:32
 22/23 anonim válasza:
Túrázásokon. Van is a f.bookon ilyen csoport: túratárs kereső
2022. ápr. 25. 07:28
 23/23 anonim válasza:

Annak oka van, ha valaki, akivel elkezdtél ismerkedni eltűnik. Lehet a kettőtök viszonyában keresni a problémát, ám az is lehet, neki van olyan gondja, amit nem köt az orrodra. Vannak, aki fellelkesednek, majd menetközben meggondolják magukat. Sokan nem szeretnek konfrontálódni, egyszerűbb szó nélkül lelépni, mint megmagyarázni a miérteket. (Mégis, hogy lehet a másik szemébe mondani, hogy nem tetszik a haja, az alakja, a viselkedése, stílusa, a világnézete, a nevetése, az illata, a háttérélete, netalán a szexuális teljesítménye, igénye, elképzelései?)

A búcsúzás, a lezárás nélküliség hiányérzetet ad, de tudatosítva a párkeresés ezen metódusát, nem szabad agyalni a negatív behatásokon, hanem menni kell tovább. Ahogy mondják, ne hátra néz, hanem előre!

Második nejemmel 17 éve vagyunk együtt és egy ideje (évek alatt) leépült a viszonyunk. Mára már nem várunk magyarázatot, ami eleinte nagyon rossz érzés volt, hogy nem kapunk. (főként én nem kaptam tőle, hiszen, amint rákérdeztem ő tabuként hallgatásba burkolózott)

Első feleségemmel sem keresgéltük, miért csalt meg, szétmentünk és éltük az életünket tovább. Jelenleg ismét ez következik az én életemben! (vagyis ismét nyitott vagyok az új viszony, kapcsolat felé)

50F

2022. máj. 2. 14:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!