Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Egy szegedi lányt/nőt keresek...

Egy szegedi lányt/nőt keresek akinek lenne kedve velem sétálni egyet a Tisza-parton(?)

Figyelt kérdés
Vannak problémáim szociális helyzetekben a szorongással és így szeretnék kicsit kilépni a komfort zónámból...

2022. ápr. 12. 10:34
 1/6 A kérdező kommentje:
ja, F26 ha számít
2022. ápr. 12. 10:37
 2/6 anonim válasza:
Barátaid vagy haverjaid nincsenek, akikkel tudnál menni néha kicsit iszogatni, beszélgetni? Attól lehet oldódna, mint random idegenektől. Az a baj, hogy annyi a kretén itt gyakorin, hogy szerintem nem jó ötlet itt ismerkedni. Vagy egy gyökérbe botlasz vagy pedig, ha rendes vagy sem mernek neked írni, mert feltételezik, hogy bolond vagy. Mondom én, aki ugyan úgy fent van. :) (amúgy én is szegedi vagyok).
2022. ápr. 12. 16:04
 3/6 A kérdező kommentje:
#2 Vannak de velük nem szorongok, inkabb az ellenkező nemmel vannak problémáim ilyen téren.
2022. ápr. 12. 16:12
 4/6 anonim válasza:
Szóban, írásban? Ismeretlenekkel szemben gondolom csak.
2022. ápr. 12. 16:16
 5/6 anonim válasza:
Amúgy én 30N.
2022. ápr. 12. 16:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Mind1 most igy belegondoltam tul sokat kellene valoszinuleg ugyis magyarazkodnom.Rossz otlet volt ez
2022. ápr. 12. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!