Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek van kedve beszélgetn...

Valakinek van kedve beszélgetni? (16-17 éves korosztály)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves lány vagyok. Jó hallgatóságnak, beszélgető társnak tartom magam, de az utóbbi időben nem sikerült nyitnom az emberek felé.

Velem egyidős lányokat és fiúkat keresek, akik szívesen beszélgetnének velem.

Egyetlen feltételem, hogy a homofóbia ne legyen jelen, annál jobban nem utálok semmit :)

Ha úgy érzed megfelelsz a fent említetteknek, írj bátran

2022. ápr. 4. 17:31
1 2
 1/12 Adi12323 válasza:
Hogy vagy fent instán?
2022. ápr. 4. 17:40
 2/12 anonim válasza:
Szia, ha van kedved beszélgetni, akkor írj. 19 F
2022. ápr. 4. 18:02
 3/12 anonim válasza:
Neee, miért vagy ilyen kirekesztő velünk öregekkel? Mi tudnánk csak ám mesélni.
2022. ápr. 4. 18:05
 4/12 anonim válasza:

Neee, miért vagy ilyen kirekesztő velünk öregekkel? Mi tudnánk csak ám mesélni.

Te csak dugni akarod a fiatal lányt.

2022. ápr. 4. 18:24
 5/12 Adi12323 válasza:
xddddd
2022. ápr. 4. 18:29
 6/12 anonim válasza:
#4 tehát most bele kötöttél egy viccnek szánt válaszba, azért hogy hátha szimpátiát váltasz ki az "őszinte" leleplezéseddel. A kérdés az, hogy miért? Ugye, mindenki magából indul ki.
2022. ápr. 4. 18:32
 7/12 anonim válasza:

#4 tehát most bele kötöttél egy viccnek szánt válaszba, azért hogy hátha szimpátiát váltasz ki az "őszinte" leleplezéseddel. A kérdés az, hogy miért? Ugye, mindenki magából indul ki.

Nem, én belőled indulok ki. Mi mást akarhatnál egy fiatal, lányod korú személytől? Mit tudnál te 50 éves pasi beszélgetni egy 16 éves kislánnyal azon kívül, hogy megkérdezed milyen bugyi van rajta.

2022. ápr. 4. 18:38
 8/12 anonim válasza:

#7 figyi ne told már ezt ennyire túl. Mondtam egy viccet. Te ezt úgy próbálod beállítási mintha zaklatnék valakit. Azért vergődsz itt, hogy bevágódj egy 16 éves lánynál. Azt pedig végképp nem tudom, hogy honnan szürted le, hogy kétszer olyan idős lennék mint amilyen valójában vagyok.

Azért mert unod magad ne köss már bele ok nélkül másba.

2022. ápr. 4. 19:27
 9/12 anonim válasza:

#7 figyi ne told már ezt ennyire túl. Mondtam egy viccet. Te ezt úgy próbálod beállítási mintha zaklatnék valakit. Azért vergődsz itt, hogy bevágódj egy 16 éves lánynál. Azt pedig végképp nem tudom, hogy honnan szürted le, hogy kétszer olyan idős lennék mint amilyen valójában vagyok.

Azért mert unod magad ne köss már bele ok nélkül másba.

Szánalmas, hogy egy ilyen idős lány kell neked.

2022. ápr. 4. 19:30
 10/12 anonim válasza:
#9 most már csak együttérezni tudok veled haver. Mondanám, hogy elmúlik de nem hiszem, hogy javulni fog az állapotod. Kitartást, nehéz életed lesz.
2022. ápr. 4. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!