Lányok, van kedve valakinek hétvégente utazgatni az országban?
Mivel egyedül vagyok otthon hétköznapokon, ezért a munkába menekülök. Hétvégén hogy ne bolonduljak meg otthon a négy fal között mindig ellátogatok egy belföldi városba. Addig sem vagyok egyedül és lefoglalom magam.
Nagyon szuper lenne, ha lenne egy utitársam, akivel közben beszélgethetnénk, neki is lenne ötlete hogy merre menjünk, mit nézzünk meg stb.
Elsősorban nem párt keresek, hanem barátot.
39F
#3 mi a problémád? Hogy nem kockáztatnám a testi épségemet? A mai világban szerintem ez elég indokolt félelem.
Ahogy a második is írja elég érdekes már így élből hogy barátkozásra csakis nőt keres, sőt, lányt.
Hogy lehet így megbízni valakiben ha már az elején hátsó szándékot sejtet?
Semmilyen hátsó szándék nem volt a kiírásban, de elgondolkodtam azon amit írtál és igazad van.
Valamint a kérdésben nem fogalmaztam egyértelműen.
Természetesen nem arra gondoltam, hogy az első találkozás egy utazás első perce lenne teljesen ismeretlenül. Előtte azért ismerjük meg egymást annyira, hogy ne legyen nyomasztó az utazás és ne legyen kétségekkel teli egyik fél sem.
Azért írtam hogy a női nemet keresem, mert valahogy úgy érzem szívesebben hallgatom meg egy nő véleményét akármilyen témában (most nehogy megbántva érezzék magukat a pasik), illetve nekem eddig inkább nő barátaim voltak, csak az idő során ezek a barátságok megszűntek. Sulikban főleg lányok voltak, egyetemen eü és hr szakon is elvétve voltak fiúk, munkahelyemen is alig akad férfi. Tudom elcsépelt, de tényleg jobban kijövök a nőkkel.
Sziasztok
Én is nagyon szeretnék utazgatni csak nem visz rá az én lelkem. Eléggé intró vagyok. A hölgynek itt fentebb meg azt üzenném, hogy egy kicsit legyen vakmerőbb és ha kell szerezzen be valami sprayt, vagy sokkolót és ha valaki bepróbálkozik akkor bann.
Ha tudnám, hogy rendes vagy és jól kijönnénk én nagyon szívesen mennék!
De ismeretlenben sajnos nem tudok bízni. Ne vedd magadra, senkiben sem tudnék. Meg hát én csak 21 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!