Szeretnél barátkozni egy 16 éves lánnyal?
ezt sürgősen töröld.... és nehogy válaszolj privikre, legyen eszed, kislány! Sose add ki neved, adataid, elérhetőséged, és főleg ne találkozz senkivel, aki valakinek kiadja magát az interneten!
És ha nem haragszol, jelentem is.
Egyébként tényleg nem itt kéne barátkozni mert tele van kanos retardáltakkal, de attól még vannak normális emberek is fent.
Az első valaszoló igazi boomer.
igen, boomer vagyok. :) És képzeld, anya is vagyok. Remélem, sikerül nagyobb óvatosságra nevelni a gyermekeimet, minthogy egy ilyen kérdést kiírjanak.
Vannak normális emberek, egyet értek.
De egy ilyen kérdés felhívás keringőre, és igazi naivitást sejtet a kérdező részéről.
Már ha egyáltalán ő egy 16 éves lány, és nem egy idősebb férfi, aki fiatal lányok ismeretségére gyúr. Hűha, ilyen is van ám!
Néha a boomerek se mondanak hülyeséget...
Drága 5-ös, nem én vagyok naiv, neked megy nehezen a szövegértés.
Ha valaki óvatos és óvatosságra intő, az a naivitás ellentéte. :) Nem bántásból írom, biztos nagyon fiatal vagy még, semmi baj.
Nem írtam ilyet, hogy nincsenek itt normális válaszadók, sem olyat, hogy nem találhat valaki barátokat. Olyat sem, hogy 18 év alattiak nem írhatnak. Ezeket biztos máshonnan szedted. :) Nyugodtan olvasd vissza, amiket írtam. Én voltam az 1-es és 3-as.
De bizony nagy veszélye van annak, ha valaki ennyire kiteszi magát az interneten. S igen, lehet, hogy "csak" névtelen beszélgetni akar az illető. Meg lehet sok más végkimenetele is a dolgoknak.
Majd megtanulod, hogy néha az akar jót, akinek a válaszán elsőre sértetten és nagy önérzettel felhúzod magadat, és az fog ártani, aki azt mutatja elsőre, hogy a te nyelveden beszél... szeretettel kívánom, hogy ne érjen soha baj se téged, se a kérdezőt, se azokat, akik neki válaszolnak priviben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!