Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek beszélge...

Lenne kedve valakinek beszélgetni? Éjjeli baglyok is írhatnak akár 4:00-kor is :) (22/F)

Figyelt kérdés

2022. márc. 13. 19:07
1 2
 11/20 anonim válasza:
Tényleg? :D Remélem a kérdező is szakadni fog amikor meglátja hogy milyen nem mindennapi figura találta meg. :D Viszont ha már elmeséltem akkor annyit engedj meg hogy elmondod te mit tettél volna a lány helyében? Hasonlóan reagáltál volna? Vagy nagyon átverve érezted volna magad?
2022. márc. 14. 03:36
 12/20 anonim válasza:

Tényleg, nagy arc lehetsz :D

Amúgy hasonlóan reagáltam volna, vicces, meg hogy ennyire hasonlítottál a kérdezőre így nem is nagy átverés igazából 😆

2022. márc. 14. 03:53
 13/20 anonim válasza:
Na jól van nem vagy az a merev típus aki kiakad egy ilyen kis csinytevésen. :D De amúgy ez az, hogy tulajdonképpen a lány szémélyiségileg azt kapta amire számított vagy legalább is hasonlót. Az meg hogy kinézetileg hol voltam a másikhoz képest soha nem derült ki. De mindenki jól járt én, a lány, egyedül a valódi kérdezőnek nem jutott öröm a dologból. :D Bár ha a település nem stimmelt volna akkor biztos nem írok rá a lányokra mert nyilván tovább gondoltam hogy mi van ha találkozni kell könnyedén megtudom-e majd ejteni velük... Na mindegy is gondoltam veled is hasonlót cselekszem csak sajnos már az elején elvéreztem. :D
2022. márc. 14. 04:08
 14/20 anonim válasza:
Attól még szívesen beszélgetek veled ha gondolod, így még viccesebb :DD
2022. márc. 14. 04:15
 15/20 anonim válasza:
Sajnos így látatlanban nem ismerlek annyira hogy ezek után milyen kamu dumát mondjak ami alapján biztos hogy válaszolni fogsz... :D De súgj meg valamit például a tehetős fiúk vonzanak? Vagy adjam ki magam nemesnek? A nevem ipszilonnal végződik az elég lesz? :D. Szerintem az sem hátrányt ha csak később tudod meg hogy egyébként látens házasság szédelgő vagyok.... De nyugi mindjárt kitalálok valamit nagy mester vagyok az ilyenekben. :D
2022. márc. 14. 04:27
 16/20 anonim válasza:
Van időd gondolkozni, én szerintem alszok lassacskán, de lehet még itt találsz :)
2022. márc. 14. 04:41
 17/20 anonim válasza:
Akkor azt kívánom hogy álmodj szépeket, a jó éjt puszi meg várat magára de ami késik nem múlik. Mindenetre én örültem egy felejthetetlen élmény volt! :D xoxo
2022. márc. 14. 05:02
 18/20 A kérdező kommentje:
Jó reggelt! Ha már ilyen szépen egymásra találtatok, nem is zavarok közbe. :)
2022. márc. 14. 06:08
 19/20 anonim válasza:

Én itt vagyok, ha gondolod, kérdező:)

Mármint másokkal is szívesen beszélgetek, az alábbiak alapján úgyis lehet csak pár év kapcsolat után tudnám meg:DD

21L

2022. jún. 22. 23:24
 20/20 anonim válasza:

Én is szívesen beszélgetek éjjeli baglyokkal :D

24/F

2022. júl. 18. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!