Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van kedve valakinek ismerkedni...

Van kedve valakinek ismerkedni, beszélgetni?

Figyelt kérdés
Leginkább olyan személyt keresek akik jártasak a művészetekben, különböző kultúrák érdeklik, szeretnek kirándúlni,állatbarátok csak azért,hogy legyen valami alap ami közös. Persze ettől eltekintve bárkivel szívesen beszélgetek, nem kötelező pont a felsoroltak közül valamit kedvelni, vagy csinálni.

2022. márc. 1. 18:02
1 2
 11/14 anonim válasza:
Na én is szoktam kirándulni. Leginkább akkor szoktam ha el akarok tűnni, vagy csak kerülöm az emberek társaságát. Az állatokkal legalább nyugi van én hagyom őket és ők is engem.
2022. márc. 2. 10:11
 12/14 anonim válasza:
Filmművészetben én is jártas vagyok meg sokan kulturált embernek tartanak, bár kiállításokra nem szokásom járni, túrázásra meg majdnem mindig vevő vagyok. :D 25/N
2022. márc. 2. 15:27
 13/14 anonim válasza:
#12 akkor megengedem, hogy rámírj
2022. márc. 2. 16:22
 14/14 anonim válasza:
Szia, ha gondolod nekem írhatsz. Érdekel a művészet, leginkább a képzőművészet, de bármilyen témáról szívesen beszélgetek.
2022. márc. 6. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!