Valaki barátkozna itt velem? Rólam annyit, hogy utálom a fideszt, a bankokat, meg a zsarukat is. De szeretek videojátékozni, sétálni, szeretem a kutyákat, a cicákat, a virágokat, szeretek olvasni, sakkozni, focizni.
Szeretem a zsarukat. Az ilyen kóklereket teszik helyre, aki utálja őket.
Talán már te se élnél ha ők nem lennének. De remélem elkapnak téged is.
Focit utálom. Mindent összevetve nem szeretnélek megismerni. Azért köszönöm a lehetőséget.
25N
Húha, vannak bajok kérdező.
A tipikus frusztrált sikertelen kormányt hibáztató kisfiú.
Aki szereti a virágokat, tehát titkon meleg is :D
Kérdező, beszéltél te már rendőrrel??
Én ismerek többet. Mindegyik akit ismerek szidja a fideszt, páran inkább ott is hagyták a rendőrséget és keresnek más munkát, páran meg még bíznak abban, hogy változás lesz vagy így is próbálják szolgálni a népet.
Tudok olyan rendőrt is, aki a régi jobbikos fajtából való, aki tényleg ez a rasszista kemény fajta is. Utálják ha a legapróbb dolgot is meg kell tenniük a fideszért, de ez van kiadva.
A rendőrség mindíg is arról szólt, hogy ők parancsokat követnek, ha akarják, ha nem. Most sincs ez másképpen. Ha fentebbről szólnak, nekik széles vigyorral kell ugrani. Hiába legszívesebben szembe köpnék érte a felettesüket.
De te ezeket az embereket utálod, csak azért mert azt csinálják ami a munkájuk. Hogy éppen a fidesz nagyban beleszól a munkájukba, azért ne őket hibáztasd már.
A tanároknak is ki van adva, hogy melyik könyvből taníthatnak, mégse szidod azért a tanárokat, hogy a mocskos fidesz rendszer könyveiből tanítanak.
Meg rengeteg más dolog van, amibe bele szól a kormány és mégsincs szídva az adott munkakör.
De a rendőröknek mindenki szidja az anyját.... Pedig hidd el ők is olyan emberek mint te, csak nagy álmokkal elmentek, felvették az egyenruhát, hogy majd a népet szolgálják és megmutassák, hogy igenis vannak még normális rendőrök (én is régen ezért tanultam rendőrnek), majd jön az, hogy ha füttyentenek ugrani kell, nincs olyan, hogy nem akarom, nem értek egyet, a parancs az parancs, na ezért nem lettem rendőr.
Én nem tudtam volna sorfalat állni egy ellenzéki tüntetésen, hogy a saját fajtám engem szidjon, csak azért mert engem bele kényszerítettek egy olyan helyzetbe amit magamtól soha nem vállaltam volna el.
Na igen, ilyenkor van az esetleg, hogy parancs megtagadás, hadbíróság. Ha meg mint rendőr kerülsz börtönben... Hát mit ne mondjak, vagy minden pénzed oda lesz a védelmi pénzek miatt, vagy többet nem fogsz recsegőset fingani.
De tüntetők se értem, hogy miért mennek neki a rendőröknek. Ők is ugyan úgy emberek, sajnos ki lettek vezényelve, pedig inkább a tüntetőkkel tartanának. De a tüntetők, meg dobálják őket, rongálnak, meg megy az amit te is szentül hiszel, hogy ők márpedig "orbán katonái". De ők is úgy szeretik orbánt, mint Szájer a nőket. Alapból nincs korkedvezményes nyugdíj már, mindenki az ő anyjukat szidja, sokan azért mentek rendőrnek, hogy a népet szolgálják és vállalták azt, hogy akár az életük kockáztatásával is védik a népet a bűnözőktől. Ehhez képest sokakban csak akkor tudatosul a hivatás valódi jellege, mikor már állományban vannak. Nekünk előtte feketén, fehéren elmondták, hogy mire számítsunk. Én ezért nem lettem végül rendőr. De hidd el többség nem fideszes. Miért is lenne az?? Megfizetve nincsen, az egyenruhára régen felnéztek, ma meg inkább megszurkálánk őket, pedig tényleg semmi kedvük ahhoz, hogy birságoljanak meg hasonló. De ha egyszer ez van kiadva.
Most nézd meg pl a boltosokat is. Ők se akartak részesei lenni a rendszernek, most mégis mindenkire szólni kell, hogy tegye fel a maszkot, mert Orbán kérte. Attól ő még nem Orbán embere. Csak van egy szabályzat, amit követni kell és nem tud mást tenni. Ha nem teszi meg amit kértek tőle (hogy a boltban mindenkin legyen maszk), akkor még a boltost veszik elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!