Szegediek! Szeretne valaki velem barátkozni?
20 éves fiú vagyok. 🤗
Magas, vékony, szőkésbarna hajú, kék szemű.
Nem járok egyetemre, dolgozom.
Azt csinálom amit szeretek, rugalmas időbeosztás, mellesleg nem is keresek rosszul.👌
Úgy érzem hogy a jelenlegi baráságaim kifutottak, hiába erőlködöm, meguntuk egymást, közönbösek vagyunk egymással.
Ezért keresnék új barátokat!
Személyiségem:
Kitartó, kedves, elfogadó, művelt, nyitott, megértő, ... néha lusta 😅
Amiket szeretek:
Szinte bármiről el tudok beszélgetni.
Egyedül a számítógépes játékok/ programozás, illetve a sportok nem érdeklnek annyira.
De pl a mindennapi élet, politika, közélet, érzelmek, pszichológia, divat annál inkább. 😉
-----
Olyan személyt keresek, aki:
● 16-25 éves, fiúk/lányok egyaránt
● Olyat, aki rendszeresen, havi 1-2x alkalommal találkozna velem SZEMÉLYESEN Szegeden
● Általános műveltsége megvan (nem bunkó, nem buta)
● Akivel kölcsönösen el tudunk beszélgetni, érdeklem (nem csak magáról beszél, illetve nem csak engem hallgat)
● Nem alkoholista vagy drogos
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor legyél szíves írj egy rövid bemutatkozást nekem üzenetben!
Korod, nemed, lakhelyed és rövid bemutatkozás. 😁
○ Elsődlegesen barátkozni szeretnék!
Szingli vagyok, de ha valaki ismerkedni szeretne, akkor azt is meghallgatom! Hetero vagyok.
Én sajnos öreg vagyok "hozzád"
üdv 33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!