Akad itt ilyen 18-25 éves ember?
Lehet, hogy sok elvárásom van, de a legrosszabb ami történhet, hogy nem járok sikerrel. :D
Szóval, olyan embereket keresek, akik:
-teljes mértékben elfogadóak másokkal szemben, nem ítélkeznek és nem gyűlölködnek.
-nem tudják elképzelni az életüket képzőművészet és zene nélkül.
-szeretik az elvont, szürreális, sötét és misztikus dolgokat.
-inkább visszahúzódó, introvertált típusok.
-állatbarátok és szeretik a természetet.
-nyitottak egy mélyebb, minőségi baráti kapcsolat kialakítására, illetve tiszteletben tartják, hogy csak barátkozásról van szó.
-nem isznak mértéktelenül és nem drogoznak.
-budapestiek, de ettől el tudok tekinteni (csak legyen meg a lehetősége a későbbiekben a közös programoknak is).
Ha magadra ismertél és szeretnél egy hozzád hasonló 19 éves lánnyal barátkozni, írj egy privát üzenetet. A nemed lényegtelen. :) (Nem biztos, hogy rögtön tudok válaszolni, lehet várnod kell egy-két napot, ezért előre is bocsi.)
Én is vidéki vagyok, 26
De a többinek szintén megfelelek
Az egész lényem egy elvont, szürreális, sötét katyvasz, de hazudnék ha azt mondanám, hogy nem tudom elképzelni az életet képzőművészet nélkül és legfeljebb fantázia szinten mozgatnak meg a misztikus dolgok, de amúgy nem hiszek ezekben.
Ezt leszámítva mindent kipipálhatnék a listádról, de nincs kedvem interjúzni egy barátságért.
Misztikus dolgok alatt nem azt értettem, hogy hiszek a szellemekben, vagy ilyesmi, mielőtt még valaki félreértene. :D Inkább arra gondoltam, hogy szeretem a misztikus hangulatú zenéket, vagy festményeket.
Amúgy szó sincs interjúztatásról, egyszerűen tudom miken szokott elbukni nálam egy kapcsolat, és próbálom kikerülni ezeket a dolgokat, mert elég lehangoló, mikor több napnyi beszélgetés után derül ki, hogy a másik minden hétvégén idiótára szívja magát, vagy lelkesen megy mocskos b*zizni...
Utolsó, neked meg gratulálok az értelmi szintedhez. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!