Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van, aki unatkozik és szívesen...

Van, aki unatkozik és szívesen beszélgetne? 25/N

Figyelt kérdés
Ha magadra ismertél, akkor írd meg kérlek privátban, hogy mi volt az utolsó dolog, ami mosolyt csalt az arcodra. :) Budapestiek jelentkezését szívesebben veszem esetleges személyes találkozás végett.
2022. jan. 29. 17:29
 1/7 anonim válasza:
Én nem Budapesti vagyok, hanem Szombathelyi. De ha ez nem jelent problémát szívesen elbeszélgetek veled 23F
2022. jan. 29. 17:37
 2/7 anonim válasza:
Utálom, hogy szinte mindenki pesti 😒
2022. jan. 29. 18:31
 3/7 Noren1989 válasza:
#2 az orszàg ötöde pesti, hivatalosan is.
2022. jan. 29. 19:41
 4/7 anonim válasza:
Sokszor inkább a ötöde nem és még sokat is mondtam.
2022. jan. 29. 19:59
 5/7 anonim válasza:

Én meg utálom hogy mindenki csak azert akar itt irogatni hogy majd szemelyesen is találkoznak.

Nekem is irhat aki akar de en nem tudok senkivel sem talalkozni szemelyesen mert kulfoldon elek. Viszont itt tudok levelezni.

31F

2022. jan. 29. 19:59
 6/7 Barnabas333 válasza:
Kedves kérdező 44vagyok. Ha nem gond a korom írj. A 8 éves kisfiam csalt utoljára mosolyt...
2022. jan. 30. 05:50
 7/7 anonim válasza:

Nem írok privátban, mert sosem unatkozok. De szívesen beszélgetek nem unatkozó lányokkal. Am utoljára mosolyt csalt az arcomra az pár perce történt. Army Fails videót néztem, szóval kedvesen megmosolyogtam a pórul járt embereket. Mégis csak a káröröm a “legszebb” öröm. De persze, semmi rossz szándék nem volt a mosolygásomban. Nem a legszebb öröm, de mosolyt csalt az arcomra.

29/F

2022. jan. 30. 11:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!