Van itt olyan aki ért a focihoz mert volna pár kérdésem? 25N
Fociban most mikor kezdődik a tavaszi szezon ( megyei Mecsek asszem megye 2) ? Mikor van az àtigazolasi időszak?
Valamint amikor ilyen hideg van még meccsek idején akkor mit vesznek fel?
Volna mèg egy kérdésem az mitől függ, ha valakinek a mez száma az egyik meccsen 9 aztán meg 17 ? Ez hogyhogy nem állandó ? Mitől függ mi miatt változik?
A tavaszi szezon január végétől vagy február elejétől kezdődik.
Azt nem tudom, hogy megyeiben hogy van az átigazolási időszak, de az NB I-ben a nyári június 15 és augusztus 31 között szokott körülbelül tartani. A téli pedig általában január 15 és február 14 között.
Hideg időben meccsen a játékosok gyakran viselnek kesztyűt (sima fekete), vastagabb aláöltözetet, de van aki hosszú ujjúban játszik.
Hát a mezszám nem tudom miért változott, hivatalosan az átigazolási időszakokban lehet mezszámot cserélni, egyéb esetben nem.
Remélem tudtam segíteni ;) Ha van még kérdés, nyugodtan írj.
Az átigazolási időszak január 15 - február 14.
Megye II.-ben nem most kezdődik a tavaszi idény. Március elején szokott. Megyénként változik. Március 5-12 fog kezdődni.
Ki mit vesz fel. Tökös falusi gyerek semmit, van aki aláöltözőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!