Valakinek lenne kedve barátkozni, beszélgetni? 16/L
Szivesen beszélgetnék valakivel, igazából bármirol:D.
Úgyhogy ha unatkozol, vagy szimplán van kedved irogatni, ne habozz!;)
Magamról:16 éves vagyok, nagyon szeretek olvasni, érdekel a történelem, földrajz, idegennyelvek. De ha te éppen videojátékos élményeidet akarod megosztani, arra is vevo vagyok:).
Szeretek a természetben lenni, futni és biciklizni.
Nagyon röviden ennyi is lenne a kis bemutatkozás.
#27 eszemben sincs ráírni.
#28 ahogy már nem ír vissza valamelyik lúzernek, már egyből csitri lesz.
#29 még jó, hogy odaírom, különben jogosan lehetne mondani, hogy csak azért nem írok rá, mert már 40+-os vagyok, vagy mert én is csaj.
#30 persze. :) Naponta rengeteg srác ír ki nagyon hasonló kérdéseket, azokra érdekes módon senki nem válaszol.
Te jó ég, mennyi válasz érkezett:D
Tényleg köszönöm, hogy ennyien írtatok, nem szàmítottam rá...
Ne haragudjon az, akinek még nem írtam vissza, mint mondtam, nem tudok egyszerre ennyi emberrel lépést tartani és tartalmas beszélgetést folytatni. Ettől még nem hinném, hogy "csitri" leszek.;)
Minden este úgy kell lefeküdnöm, hogy a szemem keresztbe áll a speedtől
Nem akarok senki másnak venni,
Még is egy újabb span dörömböl
Valami soha nem változik meg, nem nem
A vodkától mindig bebaszok
Nem tetszett a szomszéd lánynak ez
Hallottam, ahogy rendőrt hívott
#23 vagyok.
Nekem egy kulturált normális levelet írt. Higgyétek el egy ilyen kérdésre özönlenek a levelek. Egyszerűen fizikai képtelenség mindenki levelére válaszolni.
Majd ha lecsillapodtak a kedélyek akkor írj rám, persze ha van még kedved, lehet elfog menni... xD
Nem írok mert eltűnök a sok privát közt.
Híres lettél itt, látom. Mondjuk ritka az ilyen kérdés, szóval nem csodálom. :D
Ha kifogytál a levelekből, és szeretnél dumálni, akkor én nem vagyok semmi rossznak az elrontója, írjál csak nyugodtan rám. (Alapból rád írtam volna, de csak elveszik a levelem, szóval ezért nem.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!